-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Czekam do piątku jeszcze i będę obserwował. Dobrze że lampa się na 6 godzin wyłancza bo bym chyba do piątku nie spał😂😂😂 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Gotowe bo już mają sporo bursztynu 🤩 -
Tłusto i pysznie 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤😂 -
Dzień 39.. Post pod kątem informacyjnym.. Po wczorajszym Croppingu co zresztą widzicie na fotkach nie doszło nawet do opadnięcia liści jak to ma czasem przy złamaniu.. 😅 Czy można to nazwać przypadkowym sukcesem, że przy automacie który powoli zaczyna kwitnąć udał się Cropping ? Teoretycznie tak ale tak naprawdę dopóki nie zobaczę samych żeńskich kwiatów, z tyłu głowy jest delikatny niepokój 😅 Przychodzę też z pytaniem do bardziej doświadczonych osób... Jak zobaczycie na fotkach, na dwóch roślinach, przy kwiatostanach między preflowerami, zauważyłem ciemne zmiany.. 🤔 Nigdy wcześniej nie spotkałem się z czymś takim, dlatego chciałbym się Was poradzić czy to normalne, czy trzeba uważać na coś????? 🤔 Proszę o info osoby, które się z czymś takim spotkały 😉 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Nie sądziłem że Scherbett dogoni runza, a na to wygląda że go wyprzedziła. Poczekam jeszcze dzień dwa i pobserwuje. Tak najlepiej w piątek dopiero ciąć bo mam wolne, ale bym musiał nockę zarwać bo pozno wracam z pracy
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.2 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts