Dzik Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Drwalu niema co się przejmować. Zdarza się. Zawsze możesz już wysiewać następne ;-) Wrzuć fotki jeśli możesz.
Drwal Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Na początku bardzo przepraszam za tak zaniedbanego GL. Jest kilka rzeczy, które wpłynęły na to, że się tak stało. Co do ogródka to kosa nastąpiła 19.01. Suchego wyszło 760g. Słabo, ale mogło być gorzej po tych przejściach. Teraz wszystko leżakuje w słoikach. Następny grow już zaczęty. Na watę poszło 27 nasion. Znowu nastąpiły zmiany. Główna to zmiana z verticala na horyzont. Dojdzie też autopot. Tak się tylko zastanawiam czy w ogóle rozpoczynać relke, bo jak ma to wyglądać tak jak dotychczas to szkoda zaśmiecać forum Pozdro
Plantator Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witaj Drwal nie waga a walka z rośliną jest ważna bo wtedy uczysz się znajdujesz nowe opcje , rzeczy itp. Gratki i smacznego pokaż jakieś focisze jak możesz. Co Ty Drwalu piszesz , pewnie że maszzrobić relke i to z autopotami hmm mniam mniam. Czekam na zdjęcia. Pozdro ziom?
Toksyna Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam kolegę po przerwie. Wrzuć fotki suszu a relka będzie praktycznie kompletna i zakładaj nowy temat bo jestem bardzo ciekawy twoich rozwiązań. Bogatszy o nowe doświadczenia będziesz szedł jak burza
joka.menas Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Czesc, milo znow Cie czytac! Pewnie ze zakladaj GL, czasami kazdy zuci jakis dobry pomysl, ktos go lekko ewoluuje i bedziesz mial szybkie i tanie rozwiazanie na ewentualne przygody! Milego zycze !
SmakMaroca999 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 no to szkoda ze tak to wyszło ale życzę powodzenia w obecnym projekcie!
Scooby-Doo Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 @Drwal - ....faktycznie szkoda , ale nie ma co załamywać rąk i ja osobiście , będę czekał na Twoją następną relkę Powodzenia
Drwal Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dzięki Panowie za wsparcie. To daje dużego kopa. Naprawdę Niebawem założę relkę i startujemy od nowa Fotek za wiele nie mam, ale to co mam to wrzucam. Pozdro dla was i do następnego 1
SmakMaroca999 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 pewnie że nie ma co sie załamywać,będę kibicował w nowym projekcie i by teraz rośliny obdarowały Cię pokroć wiekszym plonem.Pozdrawiam
Toksyna Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Troszkę tego wyszlo bogatszy o nowe doświadczenia i z takim growroomem teraz będzie Kozak. Pozdro
Recommended Posts