Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Będzie z niego trochę tego. BB okazuje się ładną roślinką. Wygląda na to że teraz idzie dobrze. Pozwól jej napęcznieć i finto ;-)

Możesz już niedługo myśleć o zamoczeniu następnego nasionka ^_^

Opublikowano

@bart85 - Dzięki :D powiem Ci , że jestem w lekkim szoku , bo BB - mimo , że na fotkach tak tego nie widać jest piękna :trawka: Kwiaty się kleją i są bardzo twrade - jeszcze trochę i cykamy ;)

@Dzik - no będzie , będzie :) Jest śliczna - w niedzielę zrobię fotki porządnym aparatem , bo telefon ma niby więcej pixeli a lipę robi ;) Liczę , że zejdzie się jej max dwa tygodnie - i faktycznie już myślę o następnej , bo serek mały więc będzie gdzie upchać ;) Na następny rzut idzie Buddha Purple Kush - Dzięki za dobre słowo , a propos Twojej osoby , to chyba nie prędko ruszysz z In skoro na Out takie miałeś takie giwery :laugh:

Pzdr

Opublikowano

@Drwal - Dzięki Mistrzu :) Cenie sobie Twoje zdanie :D No już powoli nie mogę się doczekać tej BB - ale wy3mam , tak jak obiecałem :D

Obstawiam , jak pisałem wcześniej - dwa tygodnie + ok. tygodnia suszenia i jedziemy :D :joint:

Pzdr

Opublikowano

Oględziny zrobione , dwa tygodnie może być ciut za dużo - ścinka za tydzień - 10 dni :) Jutro mały up z lepszymi zdjęciami. Gdzieś mi umknął jeden dzień życia BB :D - wyszła z ziemi 17go września więc jutro będzie 58 dzień - tak w ramach ścisłości ;)

Pzdr

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+