bart85 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 BB bardzo ładnie puchnie grube pałki a serek niziutki ale bedzie pałeczka
Dzik Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Będzie z niego trochę tego. BB okazuje się ładną roślinką. Wygląda na to że teraz idzie dobrze. Pozwól jej napęcznieć i finto ;-) Możesz już niedługo myśleć o zamoczeniu następnego nasionka
Scooby-Doo Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 @bart85 - Dzięki powiem Ci , że jestem w lekkim szoku , bo BB - mimo , że na fotkach tak tego nie widać jest piękna Kwiaty się kleją i są bardzo twrade - jeszcze trochę i cykamy @Dzik - no będzie , będzie Jest śliczna - w niedzielę zrobię fotki porządnym aparatem , bo telefon ma niby więcej pixeli a lipę robi Liczę , że zejdzie się jej max dwa tygodnie - i faktycznie już myślę o następnej , bo serek mały więc będzie gdzie upchać Na następny rzut idzie Buddha Purple Kush - Dzięki za dobre słowo , a propos Twojej osoby , to chyba nie prędko ruszysz z In skoro na Out takie miałeś takie giwery Pzdr
wislak Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 wygląda jak zagajnik świerkowy:) piękne laski:)
Scooby-Doo Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 @wislak - a Dzięki bardzo za dobre słowo Pzdr
Miś Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Niezłą różnicę widać między nimi, kiedy stoją obok siebie
Scooby-Doo Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 @Miś - dokładnie - jak mama z małą córeczką
Drwal Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Piękne pały To już ostatnia prosta przed metą Naprawdę kawał dobrej roboty Scooby. Zresztą to jest standard
Scooby-Doo Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 @Drwal - Dzięki Mistrzu Cenie sobie Twoje zdanie No już powoli nie mogę się doczekać tej BB - ale wy3mam , tak jak obiecałem Obstawiam , jak pisałem wcześniej - dwa tygodnie + ok. tygodnia suszenia i jedziemy Pzdr
Scooby-Doo Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Opublikowano 12 Listopada 2016 Oględziny zrobione , dwa tygodnie może być ciut za dużo - ścinka za tydzień - 10 dni Jutro mały up z lepszymi zdjęciami. Gdzieś mi umknął jeden dzień życia BB - wyszła z ziemi 17go września więc jutro będzie 58 dzień - tak w ramach ścisłości Pzdr
Recommended Posts