Scooby-Doo Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 No właśnie nie Podwyższam doniczkę tak żeby w 1wszym tygodniu plant był max kilkanaście cm od LEDa
bart85 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 No tak, ale napisales ze po tygodniu podwyzszacze wypadaja z boxa? Wiec mysle ze przez tydzien nie urosnie na tyle zeby bylo mniej jak 30cm od szczytu po pozbyciu sie zwyzki moze zle licze musialbym sie z miarka w Twoim boxie zainstalowac hehehe swoja droga mysle ze doniczki tez robia tutaj kawal dobrej roboty. No i Ty uzywasz ukorzeniacza i na autosy tez zamowie Canna Rhizotonic
Scooby-Doo Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Sorry niewyspany jestem i nie wszystko trafia do głowy na czas Wszystko już jasne A propos ukorzeniacza to tym razem owszem. Zanim kupiłem Power Roots , używałem naturalnego Biohumusa @EkoDarPol przy każdym podlaniu i też nie było najgorzej
bart85 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Bede kombinowal i zobaczymy co bedzie nastepnym razem, a teraz Jacek ma rowno 30cm (ale rozlozyl sie za to na cala powierzchnie 40x40cm) i juz stoi w miejscu wiec panel pojdzie na 15-20cm od glownego szczytu zeby lepiej doswietlic doly. Na pewno ziemi za malo do doniczki sypie bo zostawiam jakies 5cm od rantu, a po kilku podlaniach jak ziemia usiadzie robi sie jeszcze wiecej... ukorzeniacz nie zaszkodzi na pewno dzieki @Scooby-Dooi sorki za off
Scooby-Doo Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Spoko Żaden off Jak jacek będzie budował szyszki to jeszcze poleci do góry kilka cm. Moja BB przestała rosnąć całkiem niedawno , mimo że już całkiem nieźle kwitła. Powodzenia
Drwal Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Powiem Ci Scooby, że jak na doniczkę niecałe 4l to kozacko porosło Suchego pewnie będzie 3x więcej niż z czarnej Mazarowej mamby
Scooby-Doo Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 @Drwal - hehe Dzięki - no ten cały czarny XL Mazar to jakaś popierdółka była , ale smaczna. BB mimo , że trochę marudna to już zaczyna mieć fajne szyszki , twarde jak - no może jeszcze nie kamień , ale modelina Myślę , że jeszcze 3 tygodnie przed nią. Nie będę się śpieszył - narazie poszcze z paleniem i zamierzam wytrwać z postanowieniem do zbiorów Jednak liczę , że do końca listopada się wyrobi. Pzdr
bart85 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 No ja mam to samo tez narazie odpuszczam z jaraniem az do zbiorow czyli pewnie jakies 5-6 tyg zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu. Wczoraj juz nie kurzylem i moge tylko powiedziec, ze mialem kiepska noc bo nie moglem spac za bardzo no i jedzenie nie smakuje tak samo mam nadzieje, ze dzisiaj juz bedzie w nocy lepiej
Scooby-Doo Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Pierwszy tydzień zawsze taki jest Później już z górki. Kup malatoninę na sen - mi pomaga
Recommended Posts