Scooby-Doo Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Rób bart jak uważasz , ale ja bym poczekał do lekkiej donicy i cyk
bart85 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zrobilem tak ze dzisiaj o 6 rano poszlo jeszcze 6 litrow wody ktora przygotowalem wczoraj rowniez okolo 6 rano. Teraz to przeschnie i bedzie kosa chce go sciac jeszcze przed koncem roku zeby zrobic miejsce na nowe krzaczki poza tym dzisiaj jak podlewalem zobaczylem jakiegos mikroskopowego potwora smigajacego po glebie, ale to bylo tak malutkie ze nie potrafie powiedziec co to moglo byc - dlatego przesuszam i kosa
bart85 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 witam, dzisiaj nastapilo sciecie jacka efekt po trymowaniu mozecie zobaczyc na jednej fotce. mysle, ze wynik bedzie calkiem fajny... ni e mam wagi, ale bede widzial czy jest wiecej od 3 autosow po ilosci w sloiku dzien 103 / 74 flo
Scooby-Doo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Bardzo fajnie wyszło Jak widać nie ma co się martwić do przodu tylko czekać na finisz , który w Twoim przypadku okazał się bardzo ładny Gratki
bart85 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 Dzieki Panowie Pesteczki juz sie mocza. Tylko mam problem bo starczylo mi ziemi na 3,5 doniczki, wiec jeden cheese wyladuje eksperymentalnie w 2-2,5 litrach ziemi ziemi z marketu na pewno nie dokupie w celu zmieszania bo raz juz sie przejechalem. pozostale dwa cheesy i white widow w pelnych doniczkach
Plantator Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Piknie Bart. Gratki i smacznego. Pozdro?
bart85 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 witam, kilka dni po suszeniu. wyszlo na moje oko wiecej od 3 autosow - widac po ilosci w sloiku nie mam wagi niestety bo sie popsula, ale jest okej susz na dloni to troche wiecej niz polowa calego suszu. ps z trzech cheesow i jednej pestki white widow wyszedl tylko jeden chees poki co. nie wiem czy w miedzyczasie nie zamowie doniczki materialowej okolo 10 litrow i jakiejs pesti od dutch passion.
joka.menas Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 bardzo smacznie to wyglada czy mi sie wydaje czy masz w sloiku jakis bialy plastik?
bart85 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 Nie nic tam w srodku plastikowego nie ma. Dzieki
Recommended Posts