Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Siemka Bart ja odnośnie defo ja bym nie robił masz ją rozłożoną tylko jak co to naginaj liście moim zdaniem szkoda ciąć jak nie potrzeba. Roślinka pięknie idzie i jeszcze napuchnie ja bym do 7-10 dni przed ścinką karmił ją.

Opublikowano

Dzieki panowie ;)

Jacek z wiekszych wiatrakow zaczyna wypijac soczki bo zdecydowanie robia sie bledsze. 

Jeszcze ze dwa-trzy razy podleje z nawozem i boosterem i potem juz sama wodam zeby wyplukac syfy ;)

Opublikowano

Szczerze to nie jestem zadowolony z efektow bo widze ze nie do konca wykorzystalem potencjal tego planta. Jest  duzo malych kwiatkow w nieduzych odleglosciach od siebie i liczylem na to ze stworza one spore tluste topy. Narazie tak sie nie stalo bo nie popuchly odpowiednio, ale jeszcze prawie 3 tygsy do kosy wiec wszystko sie moze zdazyc :)

PS. Zerwalem dzisiaj popcorn z dolnych partii roslinki. Tam i tak nie docieralo swiatlo wiec mysle, ze nie zaszkodzi ;) jak wyschnie to na lolka powinno być :)
large.IMG_0006.JPG

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+