Grzybek35 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam ponownie po małej przerwie. Tym razem będzie 12 kwiatków rozdzielonych na dwa namioty (dopiero na flo) reszta jak w poprzedniej uprawie. Roslinki na zdjęciu mają 9 dni od ziarenka. Temp 30 Wilgotność 80 Ph 6.5 Ec 0.8 Advanced nutrient grow ph perfect 2
Toksyna Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam, roślinki zdrowe ale już czas żeby poszły do donic docelowych i musisz porządnie je podsypac bo trochę się wyciagnely. Będę zaglądał i życzę powodzenia
Grzybek35 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 18 dzień id nasionka. Za jakieś dwa trzy dni przemiana będzie. Zmiana światła na 12h i połowa do drugiego namiotu idzie. Nawóz na kwitnienie bedzie: Advanced nutrients connoisseur a + b ph perfect Advanced nutrients big bud Advanced nutrients bud ignitor Advanced nutrients jungle juice micro Advanced nutrient over drive. Co do samych roślin to rosną naprawdę szybko. Roslinki miały robiony fim są lekko przerwane liście i odcięte niepotrzebne gałązki z dołu które i tak już by się nie przebiły do góry a które jeśli się przyjmą posadzę gdzieś po okolicy. Może coś będzie wszak mam ich ze 12 póki co :-). No to tyle póki co aaa... temperatura to koło 28 czasem 30 jak gorąco. Wilgotność 75%. Ph wody 6.5 2
Miś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Co tam jeszcze ciekawego masz? widzę bazylię
Grzybek35 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A jest jeszcze tymianek parę pomidorów . Była jeszcze sałata i kolendra ale już miejsca brak. Cała reszta też już niedługo out z namiotu. To tylko tak żeby podrosły troszkę :-)
Gość Czelu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 ładnie się zapowiada, powodzenia
Grzybek35 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Tak to teraz wyglada. Są juz po fim i jutro płukanie i na 24 h ciemni a później 12h światła. Nawozy zmieniam na Advanced nutrient connoisseur a+b, sensizym,rhizotonic Pierwsze dwa tygodnie z bud ignitor Następne dwa tygodnie z big bud em Następne dwa z overdrivem ostatnie dwa tygodnie z flawless No a później zobaczymy. Ogólnie roslinki rosną wyśmienicie chociaż mogłoby być lepiej zapewne ale póki co to w sumie drugi raz dopiero . Temp. 29 Wilgotność 60% Ph 6.5 Ec. 1.0 Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Grzybek35 3
Scooby-Doo Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Coraz ładniej Robi się smakowicie , ale upy to by się częstsze zdały Pozdrawiam
Grzybek35 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 No wiem ze mogły by być częściej. I tak też próbowałem tylko zdjęć nie mogłem dodać bo juz limit prawie się wyczerpał i tak wyszło. Ale przyznam się ze trochę poszły w górę i nie jest tak jak ostatnio mają jakieś 1.20m . Są w dwóch namiotach po 6 w jednym. Są na poddaszu wiec trzeba walczyć z dużą temperatura no ale jak widać tragedii nie ma :-)
Recommended Posts