Toksyna Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Rosną wręcz wzorowo z niecierpliwością czekam na pierwsze kwiatki. Pozdrawiam 1
Łowca Kurdli Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Cześć Sqbi zasiadam i obserwuję Z fartem. 1
Konopljanka Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Siemanko ładnie to wszystko wygląda. Wnikliwie bede obserwowal gdyz mam boxa o identycznych wymiarach. Z fartem kolego. 1
SmakMaroca999 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Z niecierpliwością czekam aż wystrzela w powietrze i zaczną budować super tłuste pały 1
Scooby-Doo Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 @Miś - podejżewam , że ta większa to Blow Mind - ale pewności nie mam @Amba - hehe Fajnie brzmi , zobaczymy jaki z niej wyjdzie Poison @Toksyna - ja również czekam - ten moment jest najfajniejszy - tzn. moment w którym kwiatki się ruszą @Łowca - zapraszam , zapraszam @Konopljanka - zapraszam , widziałem. Faktycznie wymiar prawie identyk @Smaku - to tak jak ja No mam nadzieję , że będzie czym się pokurować Dzięki Wszystkim za komentarze i odwiedzanie tematu Zapraszam ponownie 2
Scooby-Doo Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Opublikowano 29 Lipca 2016 Powitać Ekipę Czas na up z fotkami. Wszystko OK , nic specjalnego się nie dzieje. Panny rosną , kwitną i pokazują różnicę w genach roślin automatycznie kwitnących Różnica jest spoora , co pokazuje , że geny Rudelaris mają na celu wymuszenie samozakwitnięcia i tyle....resztę robi przewaga genów Sati lub Indi. Dobra bez zbędnego , czas na fotki: Dzień 21 7
Toksyna Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Różnica jest naprawdę spora i ładne zbite i gęste roślinki ci wychodzą pod tym ledem. Pozdrawiam 2
Łowca Kurdli Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 8 minut temu, Miś napisał: Ładne, jak Bolek i Lolek też mnie się podobowadobują 2
Recommended Posts