Rower85 Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Toksyna! Dzieki Tobie odzyskalem nadzieje w to forum.Grower co bedzie mial topy a nie patyki! Tylko ku,,,ra bio tabs? Na pierwsze lypniecie okiem myslalem ze to moje zdiecia ktos wykradl z kompa. Szacunek.
Toksyna Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Opublikowano 20 Lipca 2016 26 minut temu, Rower85 napisał: Toksyna! Dzieki Tobie odzyskalem nadzieje w to forum.Grower co bedzie mial topy a nie patyki! Tylko ku,,,ra bio tabs? Na pierwsze lypniecie okiem myslalem ze to moje zdiecia ktos wykradl z kompa. Szacunek. Dzięki za pozytywne słowa panowie ROWER85 naprawdę podobne zdjęcie i tez widzę ze ci się powodzi. Raz tylko dostały Big Bud na początku flo. Pozdrawiam serdecznie
Plantator Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Piknie,zdrowo,modelowe znaczy Mr. Toksyna. Z fartem i w zdrowiu do mety ziom! Łzy mi lecą ?jak wspomne sobie jak to było ze mną wcześniej (teraz tylko degustacja)ale przy takich projektach morda zaciesza. Dzięki Toksyna
MaszMysz Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Piękny grow też coś takiego mam w planie od jakiegoś czasu czytam forum i Uważam że jesteś kotem w tej dziedzinie Też coś tam mi wyrosło ale zerwałem tydzień temu próbkę ale strasznie słaba sory że nie w temat ale miałeś tak kiedyś oto foto
Toksyna Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam Państwa Dzięki wszystkim za odwiedzanie tematu i za te pozytywne komentarze to daje duża motywacje Buch dla Was Panie po mału sobie kwitną i są na półmetku flo. Zapach jest nieziemski skun wymieszany z kwiatowym zapachem Dorzuciłem dodatkowy wiatrak mieszający bo temperatura jest dość wysoka miedzy 30-32 stopnie Czas na fotki. 4 Tydzień kwitnienia To na tyle pozdrawiam i do następnego 6
MrSmokeWeed Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Pełna profeska panie Toksyna, widać że niczego im nie brakuję Gęsto i grubo tak jak powinno być. Pozdro dla Ciebie i dziewczyn
yo'man Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zacnie to wyglada, troche jakby na siatce lezaly pozdrawiam i z fartem
Adi83 Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Super dywanek poprostu pełna profeska pozdro
Recommended Posts