Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

1.Nawilżacz wyłączyłem (przez ostatni miesiąc leciał na ok 10% mocy żeby utrzymać temperaturę na poziomie ok 30*C) Jeżeli chodzi o lampę te przy 150W mam 30*C więc 250W na dzień dzisiejszy odpadnie. Najgorsze jest to że jak odpalę jakąś grę na kompie to w boxie temperatura rośnie o jakieś 2-3*C.

2.mycie szyby nawet nie pamiętam kiedy to pisałem :) (chyba chodzi o przetarcie cool tuby bo była zasyfiona od oprysku)

3. Zależy mi na donicach autopot i nie wiem jakie nawozy bym mógł do nich stosować zamiast biotabsów. Narazie wolę nie kombinować bo sami widzicie jak to oporowo idzie, choć jest lepiej niż ostatnio :P

Opublikowano

Ostatnie podlanie (23.07) dostały wszystkie dobrowianke i teraz będę nią lał do końca, nie wiem czemu ale zawsze jak jest dostawa tej wody do kauflandu niegazowane znikają w ciągu 2 dni :(

Opublikowano
Teraz, ZOSTAW napisał:

nie wiem czemu ale zawsze jak jest dostawa tej wody do kauflandu niegazowane znikają w ciągu 2 dni :(

Rzeczywiście, ciekawe :laugh:

• Upvote 1
Opublikowano

Jutro zrobię im porządny flush dobrowianką donice mają po 6L ile lać wody na donicę? 3-4 litry czy więcej? ew co powiecie o flushu woda destylowaną?

Opublikowano

Bio tabsow sie nieprzelewa,bo niby czym uzupelnisz?Tak mi sie wydaje :)

Podlewaj z jak najwyzszym ph, ile ma u Ciebie odstana kranowka?Masz dolomit?

Uzyles gleby  all mix? Jaktak to za mocna.

Dadza rade tylko ze troche dluzej.

Powodzenia!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+