Scooby-Doo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Elegancko Panie Wyszły na prostą - o tyle o ile mogły i jeszcze będzie Pan zadowolony Pozdrawiam 2
Felps.88 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Śliczne roślinki ?Kiedy planujesz kości ww auto? Też mam taką w wieku około 70 dni od RQS na dniach robię Flush jak coś to możemy porównać ? Jutro wrzucę fotki Pozdrawiam i smacznego palonka życzę kolego Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Felps.88 1
Miś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 j.w , a następnym razem będzie lepiej 1
ZOSTAW Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie wiem kiedy ścinka bo ten termin jest dosyć elastyczny i ciągle się przesuwa Czekam aż trichomy zrąbią się brązowe mam mikroskop kieszonkowy 50x i to nim się będę sugerował. Wczoraj ukruszyłem popalone końcówki white widow było tego całkiem sporo bo na dwa bonga, uspokoiło to moje obawy co do mocy
Scooby-Doo Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie czekaj na same bursztyny bo po dwóch buchach pójdziesz spać Lepiej mieć bursztynki , ale z przewagą mleczka 2
Felps.88 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Tak dokładnie zgadzam sięze @scooby. Mleczaki dają bardziej energiczny efect i humorek, a jak robi się przewaga bursztynu wtedy wgniata w fotel. U mnie zaczynają się robić brązowe dlatego w przyszłym tygodniu planuję Flush. Ja też używam mikroskopu podręcznego. Z fartem do mety przyjacielu ta mniejsza to ww auto. Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Felps.88 2
ZOSTAW Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ta jedna ma tak tłusty szczyt że wygląda jak choinka Ja tam wolę poczekać na brązowe, narazie jest mleko ale juz i tak jest ok biorąc pod uwagę problemy na początku. 1
ZOSTAW Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 09.08 do ścinki poszedł pierwszy whitewidow Na oko wyjdzie z tego jakieś 5-10 g suszu Reszta będzie rosła dalej na eufori jest około 10% brązowych trichomów reszta krzaków ma mleczne. Mam już autopoty i airdomes teraz wybieram następne nasionka 3
Miś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Pierwsze koty za płoty , ale powiem ci, że ta ilość mieszaczy, i tych wiszących kabli mnie przeraża 2
ZOSTAW Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wiem będzie mały remont boksa
Recommended Posts