ZOSTAW Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Myślałem o ledach ale jak zobaczyłem ceny...
Broda Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zerknij na mojego, nie mogę powiedzieć ile na nim wyciągniesz bo obecnie pierwsze testy ale zapłaciłem za niego +/- 80€ z wysyłką, zjada 113W a roślinki rosną całkiem ładnie, nie jest to jakiś 'ledowy wymiatacz' ale w porównaniu do markowych firm cena śmiesznie niska. 1
ZOSTAW Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 W sumie pomyśle o tym, na następny grow mam w planie autopot+airdomes i już na normalnych nasionach a nie automaty.
Scooby-Doo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ceny wcale nie są złe a oszczędność na rachunku i brak problemów z temp. i wilg. robią swoje Poza tym LEDy mają bardzo dobrą przenikliwość PAR Co do "normalnych" nasion , to AFy są jak najbardziej normale - tyle, że błędów nie wybaczają 2
ZOSTAW Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No właśnie a ja puki co za dużo tych błędów popełniam obecnie wilgotność jest na poziomie 40-50% Kuszą te ledy ale może na wrzesień/listopad zaplanuję zakup
Felps Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dobra wilgotność na końcówkę kwitnienia zapobiega pleśni , niektórych przypadkach niska wilgotność sprzyja również nadprodukcji żywicy dlatego afganskie odmiany tak klepią. Co do melasa Ja również polecam jej stosowanie pozwala roślinie skupić energię na rozwoju ponieważ nie musi produkować tylu cukrów, gdyż melasa je dostarcza ma ona również wiele innych pozytywnych aspektów .Poczytaj na jej temat na prawdę warto .Nie gryzie się z nawozami a topy puchną w oczach . Polecam 1
ZOSTAW Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kiedyś czytałem coś o dodawaniu miodu do podlewania. Temperatura na zewnątrz wzrosła w boxie było ponad 35*C i musiałem wsadzić lampę 150W. Obecnie temperatura 30*C wilgotność 50%
Scooby-Doo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 @ZOSTAW - miód się nie sprawdza - a napewno nie tak jak melasa-naturalne cukry. Melasa pomoże , a napewno polepszy walory smakowe - o ile nie było przesady z mineralnymi nawozami 1
ZOSTAW Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jestem po lekturze jutro lecę do sklepu
Recommended Posts