Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Dzieki Panika, w nocy bez nawilżacza jest okolo 50% ale jest wyłączony wentyl mieszający także go uruchomię a w dzień około 45-47 jest także Si:) Pozdro Kolego;).

Z ta wilgotnoscia to roznie gadaja paru kolegow tu z forum i ja z reszta tez lece bez nawilzacza i problemow nie widze wiec wiesz;)

Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z ta wilgotnoscia to roznie gadaja paru kolegow tu z forum i ja z reszta tez lece bez nawilzacza i problemow nie widze wiec wiesz;)

Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka

Widzisz z ta wilgotnoscia jest tak ze pewnie ze i bedzie rosla i jak bedzie 40% wilgotnosci ale wszystko sie odbija na plonie i na wzroscie nikt sobie nie palnol ze jak jest tak to tak tu chodzi o to by warunki dla roslin byly optymalne to wtedy i rosliny sie lepiej odwdzieczaja.

• Upvote 1
Opublikowano

Witam wszystkich, Panowie małe pytanko zauwazyłem jakies planienie na dwóch sałatach na jednej mniej na drugiej więcej, przedstawię foto tej która jest bardziej poplamiona. Jak byście mogli rzucić okiem i coś podpowiedzieć czym to może być spowodowane był bym wdzięczny;) ogólnie to jest bardziej na tej dolnej partii, górna póki co wydaje się być si

Pozdrawiam!

post-42806-0-38918800-1461862787_thumb.j

post-42806-0-54079800-1461862868_thumb.j

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+