Łowca Kurdli Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 spokojna Twoja, napuchną jeszcze i to sporo, będzie
Drwal Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Niektóre typy tak mają i nie ma się co przejmować
kroljulian1920 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 @ Łowca, to się chwali oby puchły;) Pozdro @ Drwal, kurde mi się wydaje wariat że własnie od tego drugiego podlania które było po 9 dniach bo od czego innego bym je mógł popalić, chyba że wpływ na to miała woda w podstawce której nie wylewałem dopiero jak zaczeło mi się to dziać to zacząłem? mogło tak być? a co teraz radzisz z nawozami odstawić i walić samą wode czy lać im, bo nie chciał bym czegoś pogorszyc. Pozdro i dziękuję za pomoc
kroljulian1920 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ja pierd.le tak jak było wszystko cacy tak nie wiem co się dzieje...W roślinach których robiłem delikatny flush czyli było ich 4 to w 3 znalazłem jakieś podejżane towarzystwo, były te robale w podstawkach , dobrze je umyłem i wyrzuciłem ale szykować się na coś kupować jakiś środek? Szukam w necie ale ch*j wi co to jest. Proszę o pomoc kogoś doświadczonego. tak to wygląda, zdjęcia przyciemniłem zeby chujozy było lepiej widać.
SmakMaroca999 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Mi to wygląda na młode osobniki stonogi murowej tak myślę bo ciężko określić bez dobrego makro jeśli to są te o wady co pisze to nie musisz się martwić o rośliny.Co do roślin to calbum i magnesium by się przydało i nie przesadzaj z nawozmi bo to duży poziom P i K tak podpalił liście. 1
SmakMaroca999 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Właśnie otworzyłem to zdjęcie w innym programie i są to skoczogonki no i one lubią wilgoć i podgryzac ale w małych ilościach raczej nieszkodliwe.Pozdrawiam więcej szukaj o nich w necie. 1
Drwal Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zbyt częste podlewanie orgtrex powoduje palenie liści. Ten jeden raz mogłeś sobie odpuścić 1
kroljulian1920 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dziękuję Wam każdemu z osobna SMAKU, DRWALU dzięki! POwiedz tylko Smaku jakies konkretnie kupic te cal i mg? i na Biotabsach moge je zapodac to dzis zamówie a o robalch zaraz bede studiował. Miłego dnia.
kroljulian1920 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam Szanowne Towarzycho;) W tym tyg. poleci jakiś up bo troszkę problemów prywatnych i jeszcze z kobitkami nie jest si... nie ogarniam tego za bardzo na Tych Bio Tabsach tzn. zjebałem raz i nie umiem naprawić:) robiłem flush który nic nie pomógł wydaje mi się dlatego , że Bio Tabsów chyba nie da się od tak wypłukac, ale trudno następnym razem będzie lepiej, do rzeczy: Pierwsze pytanko co do tego listka pojawiają się na paru roślinkach i wydaję mi się że papu jest wyjadane z liści? można to zbagatelizować czy zainteresować się tym? do ścinki około 24dni wtedy będą miały 70dni FLO. a tutaj drugi listek, szukałem na necie ale nie wiem co to może być, najpierw robi się taki brązowy a pozniej żółty i delikatnie usycha na końcu: Proszę o pomoc, pozdrawiam!
Macky Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 organiki nie wypłuczesz, nie czytałeś instrukcji https://trawka.org/topic/33114-nawozy-organiczne-biotabs/ Po litrze wody z 1 gramem bactrex na roślinę, następnie 3 dni przerwy i znów taka mieszanka. 1
Recommended Posts