bart85 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Scooby bardzo ladny plancik a to ze sie szybko okreslila to przy tym panelu jest standard bo moja northenka juz przy 13 dniu pokazala wlochy przez to roslinka nie zdazyla dobrze na wegu podrosnac w gore 1
Scooby-Doo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 @bart85 - to nie od tego U mnie pod panelem równie szybko wszystko się określa a problemów z "niskością" roślin nie miałem A raczej miałem problem , ale z tym że musiałem za każdym razem łamać albo robić wiązanko - tu będzie podobnie - no chyba , że producent był na kwasie dodając do opisu XL
Scooby-Doo Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Powitać squad Najprawdopodobniej do boxa dojdzie następna panna - nie będę pisał co to bedzie - narazie żeby nie zapeszyć , ale do wyboru mam : Royal Dwarf @ RQS (może w końcu się uda z RQS ) , Big Bang Auto @ Green House Seeds , Cheese Skunk Auto @ Sensi Genetics , Red Poison Auto @ Sweet Seeds i Blow Mind Auto @ Sweet Seeds Up z fotkami jutro - to będzie coś ok. 20go dnia
UndeRtakeR Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 @Scooby Czym Ty futrujesz te swoje Panny że zawsze wyglądają jakby na pełnej pompie z siłowni wyskoczyły. Rozumiem, geny Growera przechodzą na roślinę :-) PS:Wsadź coś od SweetSeeds. 1
Pasjonista Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Będzie tłusto inaczej tego nie widzę. Pozdro, czekamy na niespodziankę :-) 1
PanikaGoryla Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Barrdzo przyjemnie a jak z zapaszkiem? 1
Drwal Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Piękny pulpecik idzie tak ładnie, że mam wrażenie, że jednak to będzie XL
Recommended Posts