Miś Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Od LST nie. Jak znam życie to pewnie magnez Wrzuć jakieś foty
zasobnik Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Ok ale po poludniu bo w tyrze jestem... Ale martwie sie bo skad braki jak wlasnie dostala trypacka...
zasobnik Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 ok na szybko parę zdjęć tego co się wydarzyło... OCB?? Jak widać cheese kolor ma zupełnie inny i nic mu nie dolega
Toksyna Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Azot zabiera ze starych liści to nic takiego czym powinieneś się martwić. Do tego ładnie LST. Pozdro
Miś Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Mg pewnie, widać brązowe plamy na pierwszych liściach
zasobnik Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Miś, powiem Ci że ja tam plam nie widzę... a pierwsze liście zostały kiedyś niechcący polane wodą z biogrowem i wtedy tak się zrobiło.... Tylko 2 liście które dotykały gleby... ale nie postępowało nic dalej. Reszta nagle zaczęła wczoraj. A nawet jeśli to Mg to jak mam go im zapodać skoro dostały cały trypack? Toksyna - dzięki. Narazie poczekam i zobaczę co przyniosą kolejne dni... wczoraj poszła sama woda
SmakMaroca999 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Masz w tych pudelkach w dnach jakies dziury powypalane?By woda wylatywala dolem jesli nie to za chwile ch*j trafi korzenie.Pisze bo nie widze zadnych podztawek.
zasobnik Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 smaku - ponawiercałem w ch** dziur... podstawek nie dawałem bo to lodówka i zawsze to co się wyleje można wytrzeć Dopiero na chate wróciłem i nie widziałem jeszcze co tam u nich... zaraz idę looknąć i jak postępuje dalej to się odezwę. Dzięki wszystkim którzy starają się pomóc
Recommended Posts