Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

o tym też myślałem... jutro wsadzam do dużej donicy :)

Dzięki Gorylu bo miałem dylemat ale już nie mam :D

no bo z niczego innego jak z przelania albo temp raczej by to tak nie wyszlo a mowie ci ja na ouciemialem to samo

Opublikowano

no właśnie też mi nie pasowało to oklapnięcie... sezon w miarę ogarnął się, a ta stale zwisa... braki brakami. Znowu lekko żółknie i brązowe plamy na liściach. Więc magnez i azot na stówe... ale to też może być że korzonki chcą a nie mają skąd. Dzisiaj podlana więc jutro cała bryła wyjdzie bez problemu. Myśle że stresu nie będzie :) A zresztą gorzej na bank już nie będzie... kwiatki stanęły i od tygodnia prawie takie same są. Jak jutro uda się ją przesadzić to zalać ją chyba samą wodą bez nawozów?

Opublikowano

oka. Nie mam w sumie nic z tego co piszesz... Wsadzam ją do ziemi biobizza więc dam wodę i każdego nawozu z trypacka po 1/4 dawki. 

Szybko licząc na litr wody biogrow 0,7ml, biobloom 0,7ml, a topmaxa sobie daruje.... dostanie następnym razem

• Upvote 1
Opublikowano

Może głupi pomysł lecz gdyby tak zrobić cos ala odwrócona wentylacja.

Podłączyć tą rurę co wisi gdzieś do najniższego mozliwego punktu w zamrażarce. Niekoniecznie z tej strony co wisi.

Bądź wylot->odcinek->trujnik 90st->odcinek->wlot na dole

Zobaczymy jak tam po przsadzeniu będzie lecz widać że żyją, i cos tam zawsze Swojego będzie.

Opublikowano

Zainteresowanie jest żeś pan nowe lodowkowe szlaki growerom wymyślił. A i jak problemy są to ludziska tutaj od tego są żeby pomagać . Będzie dobrze, swoj materiał smakuje najlepiej. Powodzenia

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+