Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

nie no tak z radości napisałem. Kamień spadł mi z serca że to nic poważnego i się poprawiło. Dzisiaj przeleje je tak ostro. To w tym kubku to chyba muszę teraz przy upałach codziennie podlewać

Opublikowano

W najbliższym czasię zakupię żarówkę 100W. Ale czy jak wymienię 150W na 100W to tego całego układu elektronicznego co tam jest nie będę musiał też wymieniać?

Opublikowano

Szybki UP

Dzień 41

Jakoś idzie... Dziewczyny wczoraj dostały masę samej wody, następnym razem zapodaje im nawozy. 

Co myślicie jak bym przełączył juz na 12/12 nawet przy tym kwitnącym automacie? Dużo stracę?

41d

41d

41d

41d

I ten układ od tej lampy 150W... słabo widać ale może coś ktoś doczyta... Fajnie jak bym nie musiał nic zmieniać przy zmianie na żarówkę 100W

układzik

Pozdrawiam

Opublikowano

Statecznik trzeba by zmienić, na zapłonniku nie widzę zakresu, ale miałem taki sam, i miał bodajże od 100-400W, to ten pierdzielnik po prawej z zieloną diodą.

Opublikowano

Statecznik trzeba by zmienić, na zapłonniku nie widzę zakresu, ale miałem taki sam, i miał bodajże od 100-400W, to ten pierdzielnik po prawej z zieloną diodą.

a statecznik to które? o największe kwadratowe? :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+