kapulater Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 I pilnuj ph. Najlepiej z tego co wyleci EC jeszcze by się przydało..., ale to Biowóz poza tym miernika nie masz... Będzie dobrze i słuchaj misia. Widać od razu ze miejsce dla korzeni ważna rzecz. Zawsze to nauka, auto rosną pięknie lecz malo wybaczaja choć twój jeszcze się odwdzieczy.
zasobnik Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Tak zrobie Ph raczej pilnuje. EC niestety nie sprawdzę bo nie mam czym. Dolomit narazie sobie daruje w takim razie. Dzieki i pozdrawiam
zasobnik Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Witam wszystkich. Postanowiłem zrobić mały UP. Dziewczyna której nie szło czyli Auto Big Devil ogarnęła się w końcu. Powrócił jej kolorek i ogólnie jest chyba dobrze. Po ostatnim podlaniu trypackiem wczoraj dostały po 0,6l wody. W piątek przełączyłem światło na 12/12 Wiem że automacik może na tym stracić ale chcę żeby Cheese już zaczął swój piękny okres. Jutro albo po jutrze dostaną kolejną pełną dawkę trypacka. 2 zdjęcia robione na szybko rano. DZIEŃ 52 Pozdrawiam i czekam na uwagi Wieczorkiem przed włączeniem HPS postaram się zrobić lepsze fotki 1
Miś Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Ładnie, zielony zdecydowanie lepszy niż ten żółty
zasobnik Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Ładnie, zielony zdecydowanie lepszy niż ten żółty Zdecydowanie! Dzięki za pomoc... Wchodzę rano oglądam i micha się cieszy cały dzień Troszkę się ciepło ostatnio zrobiło i mam 30-32 stopnie. Dzisiaj zostawię troszkę uchylone drzwi. Jak nie pomoże to wstawię jeszcze raz tą szybę i zobaczę co będzie
Pasjonista Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Bravo walczyles do konca , chlopaki tu dobrze doradzali i wspolnymi silami prosze ,czlowiek sie cieszy :-)) fajnie czekamy nalepsze fotki. Automacik duzo nie straci na 12/12 za to blue cheese rozkreci sie na maxa
Scooby-Doo Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 @zasobnik - BRAWO TY !!!! To się chwali , przetrwałeś trudne chwile i teraz widać , że powinno już być dobrze A żeby przyjżeć się detalom , czekam na fotki bez lampy - bo te "fotki zza krat" nie dają dobrego wglądu Pozdrawiam
Drugi Plan Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 A wysoka jest ta mniejsza lodówka? Może do niej byś przerzucił automata. Chyba że szkoda kasy, żeby płacić 2x
zasobnik Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Dzięki Pany za miłe słowa Drugi Plan - nie będę już kombinował z tym dołem. Będzie co będzie. Jak narazie automacik się zebrał i może nie będzie mu przeszkadzać 12/12 Właśnie włączyła się lampa i zostawiłem lekko uchylone drzwi. Zobaczymy czy spadnie temperatura poniżej 30 stopni. Kilka fotek które udało mi się zrobić. A na koniec poprawione LST dla Bluee Cheese. Może tak być? Pozdrówki dla wszystkich! 2
Recommended Posts