Adi83 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Czyli przez 2 tyg co podlanie? Tak co podlanie (2ml) tak piszę na stronie AN wiadomo trzeba obserwować roślinki co się dzieje Smaku pisał u góry że dolał 2ml na litr pozdro 1
PanikaGoryla Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Tak co podlanie (2ml) tak piszę na stronie AN wiadomo trzeba obserwować roślinki co się dzieje Smaku pisał u góry że dolał 2ml na litr pozdroDobra dzieki
Adi83 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 AVE! Partyzanci Dzień15 Od jakiś 5dni rośliny w donicach docelowych.Zostały podlane po 2ml Voodo i Pirahnia oraz 1,5ml Iguana Grow oczywiscie na litr wody. Nawozy znacznie zmieniają ph wody więc musiałem regulować użyłem do tego Ph - do regulowania wody w akwariach Pożywka ma teraz 6,3 ph. temperatura dzien22-25stopni C w nocy 19-22stopnie.Nic teraz najnudniejszy etap wega wiec nic zbytnio się nie dzieje wiec kolejne fotki za jakiś tydzień.Pozdrawiam i zapraszam do oglądania. Sweaty Betty x Critical+ Bombardier Kush po Topingu Special Queen z RQS i pierwsza gleba Special Kush od British Columbia Seeds U mnie Smaku właśnie słabo zmieniają ph wody jak doleje 2ml Voodoo i 1ml Iguany Grow na litr to maxymalnie do 0,5 się zmienia piękne roślinki AN rządzi 1
SmakMaroca999 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 @Adi83 no to Ci już pisze voodoo2ml + Pirahnia2ml+ iguana grow 1,5 to już o 2ml koksu wiecej niż u Ciebie wiec tak woda odstana 24 h u mnie ma Ph 6,8 po dodaniu tej dawki bakterii,grzybków i nawozu ma Ph 7,4 wiec muszę zbijać do 6,3 czemu?a temu bo moim zdaniem to idealne Ph do uprawy w ziemi @PanikaGoryla w pierwszym tygodniu dałem połowę zalecanej dawki Voodoo w drugim tygodniu jedno podlanie pełna dawką Voodoo i Pirhania trzy dni przed przełaczeniem mam zamiar przepłukać ziemię i podać w pierwszym tygodniu flo dwa razy w pełnych dawkach i Voodoo i Pirahnie. 2
PanikaGoryla Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 @Adi83 no to Ci już pisze voodoo2ml + Pirahnia2ml+ iguana grow 1,5 to już o 2ml koksu wiecej niż u Ciebie wiec tak woda odstana 24 h u mnie ma Ph 6,8 po dodaniu tej dawki bakterii,grzybków i nawozu ma Ph 7,4 wiec muszę zbijać do 6,3 czemu?a temu bo moim zdaniem to idealne Ph do uprawy w ziemi @PanikaGoryla w pierwszym tygodniu dałem połowę zalecanej dawki Voodoo w drugim tygodniu jedno podlanie pełna dawką Voodoo i Pirhania trzy dni przed przełaczeniem mam zamiar przepłukać ziemię i podać w pierwszym tygodniu flo dwa razy w pełnych dawkach i Voodoo i Pirahnie. Zastanawiam sie czy to samo sie ma do outa no i czy grow lac razem z vodo?
SmakMaroca999 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 Panika a czemu nie lać z growem ja teraz lałem i nic się nie stało przecierz to flora bakteryjna która przerabia sładniki odżywcze by były lepiej przyjmowane przez rośliny.Bez celu tego nie robię zasięgałem opini u samego producenta i zawsze otrzymuję odpowiedz na każde pytanie jak do Nich napiszę nigdy mnie nie olali.Pozdro 1
PanikaGoryla Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Panika a czemu nie lać z growem ja teraz lałem i nic się nie stało przecierz to flora bakteryjna która przerabia sładniki odżywcze by były lepiej przyjmowane przez rośliny.Bez celu tego nie robię zasięgałem opini u samego producenta i zawsze otrzymuję odpowiedz na każde pytanie jak do Nich napiszę nigdy mnie nie olali.Pozdro Aha czyi jak zmieeszam grow z voodo w karnistrze 30l to bede tym lal zarowno sezony jak i automaty od 7ego dnia zycia Dzięki Smaku
SmakMaroca999 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 ale pamietaj @Panika że jak mieszasz Voodoo to nawóz musi być Bio jeśli mineralak to musisz podać samo Voodoo i odczekać kilka dni by kultura bakterii się namnożyła w glebie i dopiero nawóz. 1
PanikaGoryla Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 ale pamietaj @Panika że jak mieszasz Voodoo to nawóz musi być Bio jeśli mineralak to musisz podać samo Voodoo i odczekać kilka dni by kultura bakterii się namnożyła w glebie i dopiero nawóz. bede jechal na calym zestawie z AN chyba min/org sa wiec bede mieszal
Recommended Posts