Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

Czyli przez 2 tyg co podlanie?

Tak co podlanie (2ml) tak piszę na stronie AN wiadomo trzeba obserwować roślinki co się dzieje Smaku pisał u góry że dolał 2ml na litr pozdro

• Upvote 1
Opublikowano

AVE! Partyzanci :)

Dzień15

Od jakiś 5dni rośliny w donicach docelowych.Zostały podlane po 2ml Voodo i Pirahnia oraz 1,5ml Iguana Grow oczywiscie na litr wody. Nawozy znacznie zmieniają ph wody więc musiałem regulować użyłem do tego Ph - do regulowania wody w akwariach :) Pożywka ma teraz 6,3 ph. temperatura dzien22-25stopni C w nocy 19-22stopnie.Nic teraz najnudniejszy etap wega wiec nic zbytnio się nie dzieje wiec kolejne fotki za jakiś tydzień.Pozdrawiam i zapraszam do oglądania.

Sweaty Betty x Critical+

Bombardier Kush po Topingu

Special Queen z RQS i pierwsza gleba

Special Kush od British Columbia Seeds

U mnie Smaku właśnie słabo zmieniają ph wody jak doleje 2ml Voodoo i 1ml Iguany Grow na litr to maxymalnie do 0,5 się zmienia  piękne  roślinki :D AN rządzi  :)

• Upvote 1
Opublikowano

@Adi83 no to Ci już pisze voodoo2ml + Pirahnia2ml+ iguana grow 1,5 to już o 2ml koksu wiecej niż u Ciebie wiec tak woda odstana 24 h u mnie ma Ph 6,8 po dodaniu tej dawki bakterii,grzybków i nawozu ma Ph 7,4 wiec muszę zbijać do 6,3 czemu?a temu bo moim zdaniem to idealne Ph do uprawy w ziemi :)

Ph A przysfajanie microelementow

Ph Dla roslin

@PanikaGoryla w pierwszym tygodniu dałem połowę zalecanej dawki Voodoo w drugim tygodniu jedno podlanie pełna dawką Voodoo i Pirhania trzy dni przed przełaczeniem mam zamiar przepłukać ziemię i podać w pierwszym tygodniu flo dwa razy w pełnych dawkach i Voodoo i Pirahnie.

• Upvote 2
Opublikowano

@Adi83 no to Ci już pisze voodoo2ml + Pirahnia2ml+ iguana grow 1,5 to już o 2ml koksu wiecej niż u Ciebie wiec tak woda odstana 24 h u mnie ma Ph 6,8 po dodaniu tej dawki bakterii,grzybków i nawozu ma Ph 7,4 wiec muszę zbijać do 6,3 czemu?a temu bo moim zdaniem to idealne Ph do uprawy w ziemi :)

@PanikaGoryla w pierwszym tygodniu dałem połowę zalecanej dawki Voodoo w drugim tygodniu jedno podlanie pełna dawką Voodoo i Pirhania trzy dni przed przełaczeniem mam zamiar przepłukać ziemię i podać w pierwszym tygodniu flo dwa razy w pełnych dawkach i Voodoo i Pirahnie.

Zastanawiam sie czy to samo sie ma do outa no i czy grow lac razem z vodo?

Opublikowano

Panika a czemu nie lać z growem ja teraz lałem i nic się nie stało przecierz to flora bakteryjna która przerabia sładniki odżywcze by były lepiej przyjmowane przez rośliny.Bez celu tego nie robię zasięgałem opini u samego producenta i zawsze otrzymuję odpowiedz na każde pytanie jak do Nich napiszę nigdy mnie nie olali.Pozdro

• Upvote 1
Opublikowano

Panika a czemu nie lać z growem ja teraz lałem i nic się nie stało przecierz to flora bakteryjna która przerabia sładniki odżywcze by były lepiej przyjmowane przez rośliny.Bez celu tego nie robię zasięgałem opini u samego producenta i zawsze otrzymuję odpowiedz na każde pytanie jak do Nich napiszę nigdy mnie nie olali.Pozdro

Aha czyi jak zmieeszam grow z voodo w karnistrze 30l to bede tym lal zarowno sezony jak i automaty od 7ego dnia zycia

Dzięki Smaku :zen:

Opublikowano

ale pamietaj @Panika że jak mieszasz Voodoo to nawóz musi być Bio jeśli mineralak to musisz podać samo Voodoo i odczekać kilka dni by kultura bakterii się namnożyła w glebie i dopiero nawóz.

bede jechal na calym zestawie z AN  chyba min/org sa wiec bede mieszal ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Nowe tematy

• Nowe posty

• Dzień 15.. Parametry bez większych zmian troszkę będę schodził z wilgotności ale to niewielkie zmiany.. do końca tygodnia spróbuję być na 70% i utrzymam to do preflowerów.. Zaczęły reagować na calmag i odzyskują kolor.. jednak przy organice trzeba odczekać kilka dni ale już po dwóch widzę mega postęp..💪 Dzisiaj wszystkie dostały po 200 ml z dodatkiem calmag 0,5ml/L i Bio Grow 3 ml/L więc może w środę wszystko wróci na właściwy tor.. Na pewno w środę cztery środkowe pójdą na zewnątrz a zewnętrzne w ich miejsce bo dopóki oświetlenie jest ograniczone chce żeby dostały po tyle samo, a już widzę że zewnętrzne z racji odbijania od folii która jest mokra od nawilżacza, dostają mniej.. więc przy kolejnym podlewaniu zamiana na kolejne dwa tygodnie i sprawdzenie czy miałem rację.. Maluchy też powoli lecą ale to temat dodatkowy więc tu nic się nie dzieje.. A więc do środy 😁💪
    • Witam wszystkich, nowy update maluchów. Dzis mija 9 dzień odkad sie przebily. Wedug waszych porad skladam nowy zestaw nawozow organicznych, celuje w TR + calmag, alg a mic i acti vera. Ziema ma 10% wilgotności, czekac do jutra i podlac je po 100ml z rootboosterem? Czy dac im troche wiecej wody? Na Godfatherze pojawily sie jakies dziwne przebarwienia, martwic sie tym czy czekac i obserwowac sytacje jak podrosnie i co pokaze na nowych lisciach? Dzieki bardzo za szczególowe porady, doceniam za poświecenie czasu na pomoc. 
    • Chodzi ci o to że pojawiały się nasiona odmiany Red Velvet Cake? Bo jak sprawdzam w google to nikt poważny takowych nie produkuje. A jeśli w ogóle chodzi o odmianę Lemon Skunk, to ona zawsze była produkowana przez Green House Seeds i to tam powinieneś szukać nasion tej odmiany, bo jest to seedbanek który produkuje medyczną marihuanę do Holenderskich aptek i zapewne ten Red No 2 jest niczym innym jak ziołem pochodnym od GHS. Z tym że pewnie inna firma produkująca marihuanę do aptek dogadał się z nimi biorąc od nich tą genetykę ale zmieniając sobie nazwę na Red No 2.
    • Ostatnio szukałem odmiany która choć trochę przypomniała by mi pierwsza medyczna i moim zdaniem najlepszą odmianę jaka trafiła do aptek. A był to rok bodajże 2017/18. Niedowierzaniu że można dostać weed w aptece towarzyszyła ciekawość. To był prawdziwy Lemon Skunk pod nazwą Red No 2. Pachnący jak skórka z cytryny. Pobudzający - zero zamuły.  Mijają lata i pojawiła się ! Odmiana która najbliżej ma właśnie do popularnej Redki!! Mowa od Red Velvet Cake od tego samego dostawcy. Zarówno profil terpenowy jak i działanie się zgadzają.  Czuć cytrynkę, czuć też delikatnie większą moc ale na tyle że fajnie działa podczas dnia. Nie jest to kanapowiec - oglądanie filmów czy inne stacjonarne zajęcia odpadają.  I to jest właśnie to, za co szanuję odmiany dostępne w aptekach. Może czasami trochę droższe chociaż coraz częściej zdążają sie w cenach wręcz promocyjnych- ale wiem co jem. Kwestia tylko nauczenia się korzystania z konkretnych terpenów i jakość samego palenia zmienia się o 1000%.  Nie wiem jak Wy, ale ja cieszę się że w końcu mamy, jak to niektórzy mówią „miękki” legal.    pozdrawiam 👋    🤜🤛✌️😶‍🌫️💨  
    • 4 z 5 ścięte. Tu zdjęcia 3 , jedna tydzień temu 150g mokrego. Została ta, która od początku była najmniejsza, oddana znajomemu, ale wróciła na ostatnie dniu (kumpel na wakacjach).    150g z wcześniej plus te 3 krzaki  dały łącznie 770g mokrego. 50g liści przed suszeniem wyciąłem, więc do suszenia poszło teraz 570g . Jak na rośliny, przy których nie miałem czasu działać, nie ma lipy . 
  • Gallery Statistics

• Images
      65.3 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+