Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

@Scooby   Jak zwykle miło się do Ciebie zagląda. Heeh jeszcze może max dwa dni i też wpada panel. Zastanawiam się tylko czy to będzie dobre rozwiązanie dać panel na ostatnie może nawet dwa tyg.

Scooby , powiedz proszę jak dodajesz tak duże foto?

• Upvote 1
Opublikowano

@Żydek85 - hehe Dzięki :) Jaki panel ogarnąłeś ? Spróbuj sam zobaczysz , ale skoro tyko 2 tyg. to nie wiem czy jest sens :) wybór jest Twój ;)

A propo fotek - wchodzę w galerię , dodaje fotki z ocji dodaj grafikę , wybieram album , wrzucam fotki z kompa i na końcu jak już mam wyświetlone fotki które wrzuciłem. W momencie gdy mam wyświetlone fotki z galerii kilkam na nie i pojawiają się "opcje" , klikam na nie następnie na "udostepni" i w wyświetlonych opcjach wybieram : link do grafiki , kopiuje go i w momencie pisania posta wchodzę w grafikę ( masz pod emotikonami ) i wklejem link/linki .....ufff mam nadzieję że dasz radę :)

@Smaku - mam taki zamiar ;) zobaczymy ile jeszcze wariat poleci do góry. Myślałem , że jak mu dam małą doniczkę na spółkę z LaDxP to trochę się w3ma a ten leci jak głupi :D

• Upvote 1
Opublikowano

@Scooby  - taki panelik , mam nadzieję,że styknie, choć wątpię na przyszły grow. Najwyżej będę kombinował (koncepcja już jest) Lampa LED 300w growbox CFL HPS 800w

Dzięki za info co do fotek, rozkminię na następny up (z panelem :laugh: )

• Upvote 1
Opublikowano

@Żydek85 - sporo przepłaciłeś. Szkoda kupować panele na alledrogo bo cena jest conajmniej x2.....na eBayu miał byś za ok. połowe ceny o prawie identycznych parametrach. Ale niech sie sprawuje :)

SunSpect 300W LED Grow-Light 5W LED Full-Spectrum 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+