SmakMaroca999 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 jak juz sa zapylone to banankow raczej nie wywala zalezy jakiej wielkosci i w jakim stopniu beda dojzale ja kielkowalem nasiona ktore byly juz dobrze uksztaltowane ale jasne lub zielone.Trzymaj jak najdluzej jak chcesz zdrowych nasion ja napisalem co ja bym zrobil na moim miejscu.Pozdr i glowa do gory!
PisiontyWieśław Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Dziękuję kolego o ile tak mogę cię nazwać, przeczytaj jeszcze to co u góry napisałem, bo po edycji nie widziałem twojego posta. Wybacz!
SmakMaroca999 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Spox trzeba pomagac dobra karma do mnie wroci dwukrotnie wzmocniona 1
PanikaGoryla Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Wiesiek co w ogrodzie sie dzieje? Czelam na upa Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka 1
Pasjonista Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Każdy chyba czeka . Co w trawie piszczy? 1
PisiontyWieśław Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dzisiaj wam wrzucę UPa albo jutro po południu. To zależy czy aparat co w szopie leży jest naładowany Wybaczcie ale ostatnio mam strasznie dużo pracy przy składaniu Aero. Pozdro
PanikaGoryla Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dzisiaj wam wrzucę UPa albo jutro po południu. To zależy czy aparat co w szopie leży jest naładowany Wybaczcie ale ostatnio mam strasznie dużo pracy przy składaniu Aero. PozdroCzekam z niecierpliwoscia pozdroWysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka 1
SmakMaroca999 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 no jestem ciekaw jak z tej sytuacji wyszles
PisiontyWieśław Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam wszystkich, powiem wprost. Ostatnie dni byłem poza PL, zmusili mnie do tego niebiescy funkcjonariusze, ale ch*j tam nie o tym miałem pisać. Panie mają się dobrze, tzn. część z nich, bo kilka sztuk uschło więc poszło na palenie. Pod moją nieobecność szopą zajmował się mój przyjaciel i co by nie powiedzieć mimo braku jego podstawowej wiedzy całkiem dobrze mu poszło, chociaż dowiedział się odemnie tylko tyle "na butelkach jest napisane jak lać nawóz, wodę masz w beczce, lej im po 1,5 litra!" Co do sezonowowych to już trochę klonów by z nich było, ale lepiej poczekać trochę jeszcze. Mimo że wróciłem do swoich to do domu jeżdżę raz w tyg. tylko, myślę że w piątek/sobotę pojadę to udokumentuje cały postęp. Wybaczcie, że trzymam was w niepewności i musicie czekać. Pozdrawiam!
Pasjonista Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Spoko , trzym się i z fartem!!!
Recommended Posts