seba4240 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zostaw jak juz masz pod wiązane nie ma co znowu ruszać a wcale nie masz jakoś ja związana przy mojej to bułka z masłem . A wcale nie musi lst jakoś szkodzić nawet wręcz przeciwnie na automacie.
UndeRtakeR Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ello Mały up Cały czas mam problem z dodawaniem fot w temacie. Nie wiem o co kaman. https://trawka.org/gallery/album/1558-pierwsze-podejscie/ Młode mają się dobrze. Dostały tym razem x3 Bloom oraz pełną dawkę Nirvany Było też małe łamanko no namea bo zaczął dotykać żarówy. Nie mogę na teraz za bardzo kombinować z podnoszeniem lamy ze względu na starą. Dzisiaj do kolekcji doszły pierniczki z masłem konopnym. Wczoraj były ciastka. TOTALNA DEWASTACJA PLUS CZEKOLADA I BONGO . Nie polecam nikomu, aczkolwiek pierwszy raz w życiu chciałem się ujebać ziołem. No to znam odpowiedź ,że nie warto. Pozdrówka dla Wszystkich. Zapraszam do komentowania i doradzania. 2
Ambasadorka Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 konopne sponiewieranie masłem - ja to bardzo żem ubóstwiam
UndeRtakeR Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 Siema Wszystkim Mały up DAY 35 Starucha wyleciała w pizduuuuu z szafki bo już cierpliwości mi brakło. Temperatura i wilgotność w normie 47% / 60% , temp. 22 / 29 , w nocy wilgotność jeszcze lekko skacze ale to często zależne ode mnie bo nie potrafię spać z zamkniętym oknem . No name okazał się twardy ale łamanie przeżył znakomicie, zaczyna coraz lepiej pachnieć niż Diesel, jest taki słodki i cytrusowy. Ogólnie leci chyba dobrze aczkolwiek na Diesel'u od wczoraj zauważyłem ,że końcówki liści obsychają. Domniemam ,że to braki się zaczynają. Pytanko odnośnie "domowego" uzupełniania wapna i magnezu oraz ew. innych minerałów, czy są jakieś sposoby na samodzielne przygotowanie jakiejś miksturki? Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
lizard750 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Czyli auto dziś ma 35 dzień tak ? Pamiętaj żeby pisać dzień przy upach to wygodna sprawa a poza tym ładnie idzie
UndeRtakeR Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 @ Lizard750 Tak to 35ty dzień , zaraz usprawnię opis Ma ktoś radę odnośnie zapytania powyżej? Rzadko pytam o poradę, w czymkolwiek ,ale przy uprawie..... Bardzo Ładnie Proszę
UndeRtakeR Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 @Scorp Staram się jak mogę podglądając Was starych wyjadaczy
UndeRtakeR Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Siemka wszystkim Dzień 44 Wszystko leci w normie aczkolwiek mogły by bardziej pączki poooochnąć. Temperatura i wilgotność w normie między 22/27 C, 42/68% wilgotność. Mam pytanko co do B52 , jako że Diesel ma 44 dzień a wg. producenta kosa idzie po 70 dniach, więc idzie mi o to czy w ogóle warto zachodu z tym preparatem na kilkanaście dni? Pozdrówka i zapraszam do oglądania.
Scooby-Doo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ojjjjj warto dawaj B52 tylko wdłg. zaleceń producenta i będziesz musiał siekierę szykować bo nożyczkami nie zetniesz Świruję oczywiście , ale owszem warto. Kolega ( jeszcze będąc w UK ) używał i sobie chwalił Powodzonka
Recommended Posts