Scooby-Doo Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Nie wiem dokładnie , ale nia ma przypadkiem za mokro ? Wydaje się jak by problem z EC Gratuluje co do określenia się Aż mi się ciśnie na usta : a nie mówiłem
bart85 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 nie mam zadnego miernika niestety. za mokro chybao nie ma bo dostaje tylko raz w tygodniu od 1,5 do 2 litrów wody na 12 litrowa donice, ale moze warto potrzymac ja chwile dłuzej na suszy... zobaczymy jak dalej bedzie sie sytuacja rozwijala.
maq0000 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 siemka, twojej panience brakuje azotu bo jest strasznie jasna, i potasu,fosforu lub magnezu bo starsze liście robią się suche i opadają itp. ogólnie brak im nawozu na kwitnienie, jak szybko nie zadziałasz to będzie mały plon. 1
bart85 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Chlopie ona dzisiaj zaczela kwitnac wiec nawoz na kwitnienie dostanie jutro po podlaniu. Azot tez jutro jej zapodam w dawce producenta.
bart85 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 Czy już teraz mogę usunąć najnizsze odrosty ktore i tak beda mialy za mala ilosc swiatla zeby bylo cos wiecej niz popcorn?
bart85 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Roslinka ma okolo 35-36cm, ale chyba przystopowala swoj wzrost z czego nie jestem pocieszony bo jeszcze o jakies 12-15cm moglaby smignac w gore. Czy jeszcze podrosnie?Dzien 42 / 21 od przelaczenia / 8 dzien od pierwszych preflowerowfota aktualizowana i jest z dzisiaj. wiec do powyzszego opisu dni nalezy zrobic +1 1
bart85 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Opublikowano 8 Listopada 2015 hmmm kompletny brak zainteresowania to i ja przestaje dalej prowadzic tego growloga. Admina prosze o zamkniecie.
Scooby-Doo Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 @bart85 - co Ty ? Chłopie loozik. U mnie też nie zawsze ktoś napisze Nie ma co się przejmować. Tak ogólnie jest całkiem fajnie , tylko coś nie tak z dolnymi wiatrakiami.....mierzyłeś EC ?
bart85 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Opublikowano 8 Listopada 2015 Te dolne juz sa od dlugiego czasu nie halo ale nic dalej sie bie dzieje zlego. Raczej martwi mnie to ze jest mega mala. Juz moje supep skunsli w automacie byly wieksze przy doniczkach 5,7 litra. Moze nawozy juz sa stare? Nie wiem sam czemu sie zatrzymala na tej wysokosci....
Recommended Posts