Scooby-Doo Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 @Plantator - z kimś mnie mylisz ja sceptyk do LED'ów ? Nie może być Dokładnie Plantator ! Tu nie można się nie zgodzić. Nie wierzyć do końca w zapewnienia i opisy producentów. Jak by producent swojego nie wychwalał to by uja sprzedał Opisy w szczególności na polskich serwisach i stronach typu "LED 300w zamienik HPS 600" i tego typu pierdoły można wstawić między bajki.
reksio Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 calkiem przytulnie sie u ciebie zrobilo! niezly progres jak by porownac do twojego pierwszego GJ. . klimat LEDowy nie jest zly, pozdro scrop I z fartem. 2
Scooby-Doo Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Pewnie "cza" się czasem dopieścić @Reksio no mój pierwszy GL na tym forum był w 2006 roku więc siłą rzeczy przez 9 lat musiał być progres Ale już go nie ma na forum...Wracąjac do teraźniejszosci.....to nie wiem czy się śmiać czy płakać , ale Amnesia pokazała już pierwsze preflowerki !!!! Dziś jest 14sty dzień a tu już flo się powoli zaczyna ? Czyli panel daje radę Miałem wrzucic fotki za kilka ładnych dni.....jak zacznie się flo.....ale nie spodziewłem się , że zacznie się tak szybko Na fotkach od lewej Critical od prawej Amnesia Dzień 14 Amnesia i jej pierwsze pistilki 2
UndeRtakeR Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Ładne te Panienki Pzdr i z fartem. Powiedz jeśli można, ile zapłaciłeś za panel? 2
Scooby-Doo Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 @Żydek85 - Dziękóweczka panel wyniósł mnie jakieś 3 stówki razem z przesyłką
Plantator Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Critical mniejszy ale agresywniej wygląda??. Zdrowo i piknie panie Scorp?. Pozdro 2
UndeRtakeR Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 No to dopinguję tym bardziej bo przymierzam się do ledów z full spectrum aczkolwiek czytałem o Twoim panelu i nie widziałem tam diody UV i IR a podobno dzięki nim właśnie jest tzw.Full Spectrum. Różnie , różni producenci piszą . Full Spectrum 9 Bands 138W UFO LED Grow Light Panel /admin - link do aukcji ebay wygasł/ Link dla przykładu o innych ledach . SunSpect 180W LED Grow Light 5Watt LEDs Ful Spectrum /admin - link do aukcji ebay wygasł/ Link o panelu jak Twój (info z Twojego intro z GL ). Pytam tylko ze względu o prośbę o info od jakiegoś growera, który miał możliwość uprawy na panelu z diodą UV i IR oraz na panelu bez nich. Szukałem już dość długo inf o tym na kilku forach , lecz ciężko o takie info. Jedyne co to na vidz..... w TOP 10 paneli grow , we wszystkich modelach były diody IR oraz UV. Z tym,że mowa o panelach powyżej 1500 pln. Scorp przepraszam najmocniej za moje wywody na Twoim GL , ale pomyślałem,że może i Ciebie to zaciekawi jako,że już lecisz na ledach . Co złego to nie ja..... PS: Już niedługo będziesz mógł mnie pojechać bo startuję z moim GL w tym tyg, a myślę ,że będziesz miał za co,heheh 2
Drwal Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Critical mniejszy ale agresywniej wygląda??. Mały, ale wywijas tak poza tym to piekne i zdrowe kobitki Panie 2
Scooby-Doo Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 @Żydek85 - zapewniam Cię , że jest "ful spektrum" To nie chodzi o kolor diody tylko bardziej o długość fal które zebrane razem do kupy tworzą właśnie owe full spectrum-też miałem z tym zagłostkę , ale moja mądra żonka wszystko mi wytłumaczyła Obecnie jest na rynku coraz więcej LED' ów o jednej barwie wpadającej w róż , która daje full spectrum właśnie I nie przepraszaj , co Ty ? Przecież to jest forum a ja nie jestem nie widomo kim tylko zwykłym trybikiem napędzającym troszku to forum Życzę Ci powodzenia w Twoim GJ i masz jak w banku , że będę zaglądał 1
UndeRtakeR Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Scorp - Dzięki za doinformowanie . 2
Recommended Posts