emes Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 huhu jaki background najlepsze w ledach imo jest to, ze robia zajebisty klimat jak zawsze bede zagladal powodzonka PS: chyba jestes jedyny, ktory w tytule podaje "prawdziwa" moc leda 2
bart85 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Zasiadam jak zwykle ciekaw jestem jak sie ten panel spisze. Jak da rade to na nastepny raz kupie cos w podobie albo taki sam 2
MJ_Mouse Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Piękny kolor światełka Z tego co widzę to dziewczynki już na powierzchni 1
Scooby-Doo Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 @Miś - dokładnie Smart pot' y to kolejna nazwa innego producenta. @emes - też lubię ten LED' owy klimacik w boxie Kupiłem jakiś rok temu watomierz bo średnio wierzę producentom oświetlenia odnośnie mocy Staram się pisać zawsze realną pobieraną moc w odróżnieniu od producentów @bart85 - no sam jestem ciekawy jak się panel sprawi @MJ_Mouse - dokładnie i jutro do boxa 1
Scooby-Doo Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 Liczenie dni oficjalnie uważam za otwarte Critical + Auto narazie w tyle za Amnesia , zobaczymy co będzie za kilka dni Dzień 1 1
Plantator Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 No i jazda show must go on!!? Oczywiście zasiadam w pierwszym rzędzie i szczególnie obserwuje criticala od pana Smaka?. Pozdro? 2
Scooby-Doo Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 @Plantator - hehe tak jest. Nie ma opitalania się Ja jestem ciekawy obydwu odmian .... jak to będzie im szło są w tym samym wieku , mają te same warunki. Zobaczymy czy faktycznie pestki od Kera Seeds są tak dobre jak to niektórzy piszą Czas uprawy jest zbliżony w przypadku obu odmian. Ciekawe jak wyjdzie w realu Pzdr 1
Scooby-Doo Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Powitać Amnesia ładnie idzie jak na 2gi dzionek , Critical zamooooola strasznie. Ale jest to dopiero dzień nr. 2 , więc nie ma co robić paniki Temp. w nocy 24-25 st. a w dzień dochodzi max. do 28st. Nie dotarły jeszcze wentylatory do boxa więc jak dotrą , temp. spadnie o te kilka stopni. Wilgotność 55 - 60 % utrzymuje się na w miarę równym poziomie. Narazie bez podlania , wystarcza zraszanie spryskiwaczem. Do następnego i Dzięki za komenty 1
Scooby-Doo Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Kilka fotek Dzień nr. 5 , wszystko wydaje się być OK. Critical troszkę zamoola w odniesieniu do Amnesia. Ale nie jest to jakaś znacząca różnica Dzień 5 1
Recommended Posts