MJ_Mouse Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Widać jak dobrze LED sobie radzi Oczywiście czym był by LED bez dobrej ręki
Plantator Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dzięki za dobre słowa?. Renegat od 60 do 85 ale mam już wrażenie że się zatrzymały chociaż nigdy za szybko nie szły w góre☺. Dostały pić(czysta woda) ph 6.5 na dwóch pokazał się blok . Chyba przesada z mixturami? a tak poza tym to miodzio. MJ to prawda Led ma moc☺. Pozdro?
Plantator Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 Amba dzięki ☺. Scorp jutro dzisiaj już nie dam rady.? Pozdro? 1
Plantator Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Siemanko☺, zapraszam na up-a. Truskawka rośnie wzorcowo ? a OGKush pokazuje coraz bardziej niedobory więc dostanie mixture Plantatora na bazie potasu jaką? zobaczymy jak będe podawał? sam jeszcze nie wiem. Temperatura 20-26 stopni, wilgotność 45-55 poprostu ideał went mam włączony 24h i czasami używam mieszającego co jakiś czas. Led to przyjemność i prostota w utrzymywania środowiska dla plantów.Planty mają do 85 cm. Kilka fotek starałem się pokazać inną perspektywe. Weg 27/36 Flow To by było na tyle ? do następnego?. Pozdro? 1
Scooby-Doo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Busz wygląda lepiej i lepiej przy każdym upie LED jest stworzony do konopi widać jak panny go kochają Zajebiście idzie , ile planujesz je 3mać ?
Plantator Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Patrząc jak idą to coś po nowym roku nie spieszy mi się?. Led rules!!!?
UndeRtakeR Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panie Plantator ,przepięknie kolorowo tu u Ciebie. Z fartem do mety.
Recommended Posts