reksio Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 ladnie idzie. a z jakiej firmy masz to camg? ja kupilem shoguna i okazalo sie ze jest w nim spora ilosc azotu. co mi wydluzylo indukcje.
Plantator Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Dzięki panowie, używam tylko odżywek Aptus-Holland póki co?.
Plantator Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Dostały pici reg 1.5ml/10l, fulvic 3ml/10l, enzym+ 3ml/10l PH 6.3.
Plantator Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 WEG 27/7 FLOW Witam? specjalnie dla MJ idzie up ze zdjęciami?. Dodam tylko że zareagowały wyśmienicie na mixtury które im podałem?Maestro , starszy nad lekarzami hihi? Te Camg-boos który dostały zatrzymał niedobory na tych dwóch plantach . Jest chyba ok. Temperatura 20/27, wilgotność 40/80?. Wygląda na to że dobrze reagują na moje extrawaganckie posunięcia wciąż experymentuje z wysokościami tych ledów zobaczymy na koniec. Chociaż widać z nich (truskawek) że mają niesamowity potencjał coś czuje że będą problemy na późnym flow z wilgocią(za mały went) i z miejscemi może wysokością?. Pożyjemy zobaczymy Pozdro? 1
Scooby-Doo Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 No piknie Panie ! Muszę przyznać , że naprawdę świetnie to wygląda LED'y jak i Twoje experymenta sprawdzają się w 100%tach
Toksyna Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Szkoda ze nie masz zdjęć bez LEDa brakuje mi tej soczystej zieleni. Poza tym roślinki pierwsza klasa życzę tłustych topow. Pozdro.
MJ_Mouse Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 SUPER widoczek Dzięki za zdjęcia
przezorny Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 podłączam się pod Toksynę, jak można poprosić na przyszłość uwzgędnij również w wersji bez LED. Z fartem
Plantator Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Dzięki wszystkim za komenty i postaram się bardzao?żeby następny up był z fociszami bez leda chociaż kilka panienek albo jakoś tak.? Mają dziewuchy potencjał do krzaczenia się jak truskawka? a OGKush dogonił truskawe i się nie opierdziela ?. Pozdro?
Recommended Posts