Lazania Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 nie mają na pewno za mocno z nawozami? wg mnie wygląda na przenawożoną...
Plantator Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Scorp,Lazania dzięki do podobnego wniosku doszedłem jak przeanalizowałem kalendarium że może poczekać dalej samą wodą z wyregulowanym ph to napewno nie zaszkodzi?. Narazie jeszcze mają to poczekam 2-3 dni i zobacze. 1
Dzik Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Czerwone szypułki to raczej genetyczne. Zwisające "pazurki" na końcach liści to oznaka toksyczności azotu. Poza tym słuszna robota majster! 2
Plantator Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Dziękówa Dziku masz u mnie ?. Zwłaszcza że dostaly startboostera a to jest azotowy dopalacz i mają to tylko 2-3 rośliny no i kilka jest troszke czerwone ale wyglądają przepięknie wzorcowo?. Pozdro i dzięki jeszcze raz wszystki za pomoc.?
Scooby-Doo Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 @Dzik piona Pewnie nie ma się co przejmować tym zbytnio p.s. jestem troszkę zaje wszy i coś mnie wzieło na pisanie 1
Plantator Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Spox no to ide zrolować tłuściocha i dołączam do jarających?. Powiem Ci że jak się przyjżałem OGKush(bo to on ma tą przypadłość) to wygląda to raczej normalnie . Poobserwuje je do niedzieli i zrobie ?-a z sytuacji jaka będzie.
maq0000 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 kurczę pomyliłem posta ale spox jak tam sytuacja wygląda? Te panienki w kolorze glonów, to na stówe przenawożone azotem i wapniem ( końcówki liści zwisają ).
Plantator Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 Dzisaj truskawki dostały mixture Plantatora na trawienie regulator 1.5ml/10l,topbooster 2ml/10l, falvic blast 2ml/10l ph mixtury 6.3?. Roślinki żyją i chyba się dobrze mają a wcześniejsza akcja to więcej moja panika? kobitki lekką niestrawność miały?. Po wypiciu 750ml mixtury na trawienie powinno być dobrze albo będzie wielkie bum?. Rośliny troche porostawiałem tak żeby mogły się rozwijać i podniosłem troszke lampy żehy oświetlały równo wszystkie rośliny w miare możliwości. Dni 27(6dni indukowania)/1flo. Oto kilka fotek. Mam nadzieje że mixtura pomoże?. Pozdro? 1
Scooby-Doo Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 I elegancko idzie A po mixturze musi przyć
Recommended Posts