maq0000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Sorka Maroca999. Już poprawiłem, tak masz rację bez namysłu wrzuciłem złą fotę, poprawiłem i dorzucam link do stronki ze źródłem oraz filmem /admin - link wygasł/ moje panienki wyprostowane, za 2 dni zmieniam światło na flow. dziś poszło 8ml alga bloom i 15 ml bat guano na 5l wody.
maq0000 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam dzień 27/ 1 flow.Siemka wszystkim, panienki już po przełoczeniu światła i zmianie na led. wszystko wygląda ok. Tylko rozerwany BB z jednej stony kształtuje małe odrosty przez ten mały incydent. łamania powoli grubieją i za 2-3 dni będzie po kłopocie, gdy w pełni się odbudują i łodyga wyciągnie to wrzucę parę dokładnych fotek. Tymczasem powoli do przodu BB z errorem
maq0000 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Witam Panowie z zielonych krain jedna myśl ostatnio mi nie daje spokoju, czy zmiana rodzaju oświetlenia ma wpływ na rośliny( z HPS na Led itp. ) typu stres, chermienie ? Niby wszystko pięknie ale panienki ciut leniwie idą w górę. Na stan ich zdrowia nie narzekam, ale dolne odrosty w WW zaraz przegonią szczyt jeśli ktoś coś wie będę wdzięczny za info. Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Na LED'zie nie będą tak szły w górę jak na HPS'ie. Za to będą bardziej się "krzaczyć" 1
maq0000 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 To wiem ale żeby aż tak? może być kiepsko z miejscem, dlatego pytam i jeszcze tak nie ufam tym Led A jak wygląda sprawa wpływu zmiany rodzaju oświetlenia ? są skutki uboczne? Wcześniej miałem jedną roślinkę pod Ledową żarówką 60W, i jakoś bardziej szła w górę, hmm cóż, może to geny lub ten super croping. Dziś i tak z przewrażliwienia zmieniłem na HPS żeby podciągnąć je wyżej, muszę trochę usztywnić tą uszkodzoną łodygę w Bubble bomb bo Póżniej pewnie się złamie w pół pod ciężarem, a narazie nawet palców tam nie wcisnę Na dzień dzisiejszy to wygląda tak Być może jestem trochę przewrażliwiony Muszę jeszcze dodać że raczej zostanę przy nawozach Alga grow i bloom. Bio tabsy są ok. Ale przy stosowaniu serii "alga" zauważyłem lepszy wigor na weg. oraz intensywniejszy zapach na tym etapie. Wcześniej chemdog i Ak waliły ostro, teraz ledwo czuć. Ale zobaczymy co to będzie później W pogotowiu czeka też Guanokalong na poprawę smaku i zapachu Pozdro
Scooby-Doo Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 LED'owa żarówka była po prostu dużo słabszej mocy i pewnie dlatego roslinka bardziej się wyciągała Nie wiem czy bym zmieniał z HPS'a na LED'a....i znowu z LED'a na HPS'a. Żeby kobitki się czasem mocno nie zdziwiły Lepiej zdecyduj się finalnie na jakąś opcję i tak zostaw do końca - tak mi się wydaje Pozdrawiam
maq0000 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Witam serdecznieDzień 36/9 Flow.Pozdro wszystkim, powoli do przodu, panienki leniwie pokazują białe włoski na szczytach, szału nie ma ostatnie podlanie samą wodą. Temp w normie wilgotność koło 50% w dzień. Pierwsze liście od spodu odpadają, lampa led zostaje do końca Teraz kilka fotów BB#1 BB#2 Chemdog WW AK już nie chciało mi się wyciągać ale też wygląda w miarę ok. Mile widziany komentarz i uwagi Pozdrawiam.
itaka Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Jedyna uwaga to że zdrowe i ładne panny
Plantator Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Pikne,grubaśne takie jak tygryski lubią najbardziej. Pozdro z farcikiem?
Recommended Posts