clone Posted July 23, 2015 Share Posted July 23, 2015 Witam, jest to moje pierwsze sianie także proszę o wyrozumiałość ,czyli : posadzone na końcu maja ,ziarenka z woreczka na fuksa wyrosły 4 krzaki, okazało się że wszystkie DZIEWCZYNY:) podlewane biohumusem przez ponad dwa miechy, jakiś czas temu kupiłem BIOBIZZ TRY-PACK STIMULANT ZESTAW STYMULATORÓW, od tygodnia podlewane bio bloom ghe. około 5 godzin dziennie ostrego słońca jak jest oczywiście:( proszę o ocene krzaków i ewentualne rady co i jak. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted July 23, 2015 Share Posted July 23, 2015 Bardzo ładne panie, byle doszły skoro to jakiś noname Link to comment Share on other sites More sharing options...
clone Posted July 24, 2015 Author Share Posted July 24, 2015 Jak im pomóc żeby napewno doszły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Wykopać i przenieść do domu pod lampę, albo wykonać taniec słońca, żeby była pogoda,aż dojdą Ale jak już pokazały płeć to tragedii nie ma, zobaczymy jak to będzie wyglądać za miecha, powinno być ok Btw. skąd wiesz, że to indii, skoro to noname z palenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clone Posted July 24, 2015 Author Share Posted July 24, 2015 po liściach widać ze to indica a nie sativa ?czy się mylę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clone Posted July 24, 2015 Author Share Posted July 24, 2015 Na konkurencyjnym forum wrzuciłem zdjęcia i ktoś napisał najprawdopodobniej to super lemon haze ale pewności nima:(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clone Posted July 24, 2015 Author Share Posted July 24, 2015 Przed chwilą jedną szybę okleiłem matą odbijająca słońce, zobaczymy co z tego będzie....zdjęcia dziś wrzucę. .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 No, niekoniecznie . Nie wiem, co za geniusz napisał, że to SLH, zapytaj się go, po czym poznał Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Nie wierz w bajki jakie ludzie pisza.Po lisciach juz widac ze to nie sativa jesli juz pokazaly pipki to spoko cos tam bedzie z nich jesli nie to jak Miś pisal przeprowadzka do boksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clone Posted August 7, 2015 Author Share Posted August 7, 2015 Witam ,dzięki za zainteresowanie i podpowiedzi, wrzucam nowe fotki ,dałem sobie spokój ze szybą bo liście paliło(upał jak diabli), kończe podlweać Booster Bio Bloom bo zamiast kwitnąć urosły dziewczyny do rozmiarów XL, do końca tygodnia podlewam wodą(jezioranka) a od poniedziałku TOPMAX i zobaczymy co z tego będzie,może coś innego na kwitnienie proszę o sugestię. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts