SmakMaroca999 Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 juz powinienes giac lub lamac te co najwyzej siegaja bo na flo jeszcze poleca wyzej jak to maja haze w swojej naturce.Pozdro
Miś Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Na wysokości doniczek było dzisiaj 27*, przy szczytach nie mam pojęcia. To ze względu na to, że znowu się zrobiło cieplej teraz, wcześniej przy doniczkach było 24-25* Przez ostatnie 2 tyg bardzo wystrzeliły, teraz w końcu zaczęły budować kwiaty, więc powinny zwolnić. Trochę jeszcze miejsca zostało, będę naginał, jak już nie będę miał wyjścia, na razie niech rosną wolno
itaka Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Elegancko rosną a gięcia to na bank nie unikniesz tylko szkoda że tak wcześnie stosujesz defoliację bo kwiaty nie będą miały gdzie się rozwinąć i zostaną takie małe bobki.Tą metodę stosuje sie w zaawansowanym flo gdy dolne szczyty nie są dojrzałe i potrzebują światła,poza tym oprócz zdewastowanego Heze'a
Miś Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Nie będą miały się gdzie rozwinąć przez defo?, ta będzie sam popcorn
Miś Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 Trochę z innej perspektywy, wyciągnięte z boxa , Dzisiaj prawdopodobnie przyjdzie filtr, będę go wmontowywał do wentylatora 120, zobaczymy jak to wyjdzie, chociaż na razie nie czuć nic Całość Auto Haze Klon Full Moon - podlany wczoraj wodą z solą himalajską 10h różnicy między zdjęciem po prawej i po lewej 1
SmakMaroca999 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Ładnie sie wyciagneły a z solą himalajska uważaj bo jak każda sól ma dużo clorku sodu a tego raczej konopie zbytnio nie lubią.Pozdr
Miś Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 Sól himalajska ma mniej sodu, poza tym mnóstwo innych pierwiastków. Chlorek sodu podobno stymuluje roślinę do owocowania, myślę, że będę dawał tej jednej sól co 2 podlanie, zobaczymy co z tego będzie 2
Miś Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 Dokładnie scorp , ciekawi mnie też, czy można by zmusić sezona do flo solą, mimo fp 18/6
Recommended Posts