PanikaGoryla Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Takie samo zjawisko mozesz zaobserwowac w moim GL nemesis fem noname nie wiem co to za pasozyt ale od jakiegos czasu pojawily sie pająki kołosze pospolite i juz ich niema
PanikaGoryla Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 nie mysle ze dlatego iz dookola sa stare twrde i kujace trawy i rozne inne ostre badziewia mialem1 blisko krzaka to zabilem i nic wiece nie widzialem ps oprysk ze szluggow na to nic nieda robilem i nic polecam jakas chemie ew te pajaki lapac;D
Toksyna Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam ponownie prócz małych problemów ze szkodnikami i niedoborami roślinki wygladaja bardzo ladnie dostaly dziś tez dodatkowo dostaly polowe dawki nawozu na kwitnienie reszta na zdjeciach Na koniec automat. Pozdro
dzejson p Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 Piękne, duże i zdrowe przedewszystkim !! o to chodzi elegancko Toksyna!! Czekam az moje nabiora koloru bo kurde coś ostatnio im papu brakowało ale dziisaj zobacze co i jak pozdrooo
zasobnik Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 te liski dziurawe to na pewno jakiś rodzaj mszyc. Też to miałem.
SmakMaroca999 Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Ladne krzaczki aby tak dalej do finiszu.Pozdr
Toksyna Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam wszystkich Roslinki rosna jak trzeba i zaczynają kwitnac i już dostaly nawoz na flo. Teraz pozostaje liczyc na pogode A tu moje faworytki Komentarze mile widziane. Pozdro
Recommended Posts