Gastr0 Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Siemano, to moj 1 blog A wiec tak jak w temacie 15x nie wiadomo co. Podloze; ziemia do warzyw + uniwersalna PH~6 Dodatki; jak narazie to 2x w tygodniu biohumus w podwojnym stezeniu substral juz lezy i czeka Nie mam zdjec z kielkowania i z sadzonek bo nie bylo jeszcze wtedy planu na blog, Admin mnie namowil i wrzucam Wysada do gruntu byla w weekend majowy w 2 miejsca. Ziemia na miejscowkach to stare pole nie urzywane z 10 lat, minimum 2 szpadle ladnej czarnej ziemii obrosniete 2.5m-3m jarzebinami z ladna polanka na srodku. Naslonecznienie od 8.30-9 do okolo 20. Nie mam problemu ze zwierzyna bo chodze z psem na miejscowki regularnie, sam mnie prowadzi foty, foty, foty.... 1 miejscowka okolo 4 tygodni 27.05 1 miejscowka okolo 6 tygodni 10.06 2 miejscowka 6 tygodni 11.06 milego ogladania: Krzysiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Malinaa powodzonka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastr0 Posted June 15, 2015 Author Share Posted June 15, 2015 milym akcentem jest fakt ze okreslila mi sie 1 roslina, wczoraj jeszcze nie bylo pewnosci ale dzis juz wiem ze mam 1 panne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Witaj Zdrowo tylko trochę za blisko siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastr0 Posted June 15, 2015 Author Share Posted June 15, 2015 Z premedytacja sa blisko siebie bo nie wiadomo czy to sezony czy auto a tym bardziej ze nie byly feminizowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 A jeśli będą same damki to bedzimy sie zastanawiać? pozdro;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastr0 Posted June 15, 2015 Author Share Posted June 15, 2015 Taki problem to nie problem lekki trening i dadza rade. Jak narazie to wszystkie wygladaja na auto, tak stwierdzil moj znajomy co juz ma jakies tam doswiadczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 można wiedziec po czym poznal ze to auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastr0 Posted June 15, 2015 Author Share Posted June 15, 2015 Mowil o ksztalcie i grubosci lodygi, lisciach i tepie wzrostu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzik Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 bajki ci kolega opowiada, żadna cecha z powyższych nie są cechami którymi da się to poznać na tym etapie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts