zasobnik Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 No to spoko Wygląda na czystą Dzięki
zasobnik Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 Panienka do jutra wieczora zostaje w ciemni a potem
Scooby-Doo Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 No nie jest najgożej zawsze coś przytulisz do płuc To mówisz , że kiedy kosa ? W piątek ? No nie wierzę to tak jak u mnie Pozdrawiam
zasobnik Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 Od dzisiaj rana zostawiłem ją w ciemni... Tak więc jutro albo w piątek Myślę że ze 3-4g będzie tak na oko
zasobnik Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 Hehe Zawsze coś No i własne... A jak taka malutka jest to może będzie mieć jakąś ukrytą super moc
zasobnik Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam. Dzisiaj koleżanka zakończyła swój żywot. Stało się to w 80 dniu życia, a 35 kwitnienia licząc od pierwszego włosa Wyszło ile wyszło. Nie ważyłem mokrego ale wydaje mi się że będzie tak jak pisałem wczesniej 3-5g, plus dobra dawka liści na kolejne ciasteczka Czy korzenie na zdjęciu wyglądają normalnie? Ułożyły się dziwnie tylko w dolnej części donicy i mają bardzo żółty kolor... Może tutaj tkwił problem... Pozostały już tylko 3 panny na out w tym sezonie. Grapefruit, Blue Cheese, White Widow Auto. Grapefruit rośnie słabo, Cheese ma już z póltora metra wysokości i kwitnie od około tygodnia podobnie jak Grapefruit. Automacik za 3-4 tygodnie do ścinki Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia przy następnym Indoor-ku 1
Miś Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Korzeń wygląda normalnie. Graty, będziesz miał co palić do następnego harvestu, przynajmniej jakiś czas
Recommended Posts