zasobnik Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Opublikowano 22 Lipca 2015 Ogólnie to słabo. Po przelaniu, była dopiero raz podlana samą wodą w niedziele 1,3 litra. Dopiero po tej ilości wyszło coś dołem. Phz podstawki poniżej 7. Jutro podam jej litra z połową dawki biobizza. Ogólnie panienka żółta i brzydka. Niby topy troszeczkę podrosły i włosy zrobiły się żółte/pomarańczowe... Zapach czuć na większej powierzchni. Raczej nie wróżę nic dobrego. Poczekam z tydzień jak nie będzie znaczniejszej poprawy to leci na out. Fotki postaram się dodać jutro przy podlewaniu, wtedy też zadam kilka pytań Pozdrawiam i dobrej nocy życzę
zasobnik Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 Dodaje foty. Podlane dzisiaj litrem wody z małymi dawkami biobizza. Nie wiem czy ma to jeszcze jakiś sens... Ty razem mam jedno pytanie. wy****ć ją już? Z niej już na bank nic nie będzie... Włosy zrobiły się pomarańczowe jak by była gotowa do ścink... ??? Trichomów nie ogladałem
Miś Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Z tego co policzyłem to dopiero 37 dzień flo, ale skoro jest tak zblokowana, i uważasz, że już więcej nie pójdzie to tnij. Po tych fotach ciężko ocenić, ty na miejscu na pewno widzisz lepiej Tutaj podobna sytuacja, planty zblokowane:
zasobnik Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 @Miś - ale u Ciebie to już nawet jest co ciąć Od czego u Ciebie się zblokowały? Może też poobcinam te uschnięte liście... Wróce z roweru oblookam trichomy. Poczekam co się stanie po tym biobizzie pare dni jak nic to scinam te małe topki bo są fajnie zbite i ładnie pachną... Tylko małe trochę
Miś Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Może coś ruszy po tym przelaniu, warto dać jej jeszcze trochę czasu, tak jak mówisz
zasobnik Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam. Mały i chyba ostatni post w sprawie AK Od Flusha minęło 12 dni. Przez ten czas była podlana chyba 3x samą wodą i raz dostała malutką dawkę biobizza. Nie widze poprawy. 23 lipca poobrywałem najbardziej żółte liście. Dzisiaj jak widać znowu jest ich w ch*j! :/ W tym tygodniu idzie pod nóż. Głównego topa spróbuję w paleniu, reszta pójdzie na masło Pozdro! 1
Miś Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Ale grow skill wzrósł, każda uprawa czegoś uczy, szczególnie ta, w której mamy problemy. Z czasem będzie ich coraz mniej .Czekamy na up'a z harvestu
zasobnik Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 Mi się wydaje że ta moja woda w kranie jakas zdupcona jest. Może być woda z rzeki? Mam blisko czystą rzeczkę. Sprawdzę ph i jak jest ok to czy można taką podlewać? Takie pytanie na następny grow. Ale on dopiero we wrześniu albo październiku
Recommended Posts