Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Ogólnie to słabo. Po przelaniu, była dopiero raz podlana samą wodą w niedziele 1,3 litra. Dopiero po tej ilości wyszło coś dołem.  Phz podstawki poniżej 7. Jutro podam jej litra z połową dawki biobizza. Ogólnie panienka żółta i brzydka. Niby topy troszeczkę podrosły i włosy zrobiły się żółte/pomarańczowe... Zapach czuć na większej powierzchni.

Raczej nie wróżę nic dobrego. Poczekam z tydzień jak nie będzie znaczniejszej poprawy to leci na out. Fotki postaram się dodać jutro przy podlewaniu, wtedy też zadam kilka pytań ;)

Pozdrawiam i dobrej nocy życzę

Opublikowano

Dodaje foty. Podlane dzisiaj litrem wody z małymi dawkami biobizza. Nie wiem czy ma to jeszcze jakiś sens... 

Ty razem mam jedno pytanie. wy****ć ją już? Z niej już na bank nic nie będzie... Włosy zrobiły się pomarańczowe jak by była gotowa do ścink... ???

Trichomów nie ogladałem

DSCN3355

DSCN3354

DSCN3352

DSCN3351

DSCN3349

DSCN3347

DSCN3346

Opublikowano

Z tego co policzyłem to dopiero 37 dzień flo, ale skoro jest tak zblokowana, i uważasz, że już więcej nie pójdzie to tnij. Po tych fotach ciężko ocenić, ty na miejscu na pewno widzisz lepiej :)

Tutaj podobna sytuacja, planty zblokowane:

post-25602-0-10363400-1437673768_thumb.j

Opublikowano

@Miś - ale u Ciebie to już nawet jest co ciąć ;) Od czego u Ciebie się zblokowały? Może też poobcinam te uschnięte liście...

Wróce z roweru oblookam trichomy. Poczekam co się stanie po tym biobizzie pare dni jak nic to scinam te małe topki bo są fajnie zbite i ładnie pachną... Tylko małe trochę :)

Opublikowano

Witam. Mały i chyba ostatni post w sprawie AK  :Facepalm:

Od Flusha minęło 12 dni. Przez ten czas była podlana chyba 3x samą wodą i raz dostała malutką dawkę biobizza. Nie widze poprawy. 23 lipca poobrywałem najbardziej żółte liście. Dzisiaj jak widać znowu jest ich w ch*j! :/

W tym tygodniu idzie pod nóż. Głównego topa spróbuję w paleniu, reszta pójdzie na masło :) 

DSCN3378

DSCN3377

DSCN3374

DSCN3370

DSCN3368

Pozdro!  :hemp_cook:

• Upvote 1
Opublikowano

Ale grow skill wzrósł, każda uprawa czegoś uczy, szczególnie ta, w której mamy problemy. Z czasem będzie ich coraz mniej :) .Czekamy na up'a z harvestu  :harvest:

Opublikowano

Mi się wydaje że ta moja woda w kranie jakas zdupcona jest. Może być woda z rzeki? Mam blisko czystą rzeczkę. Sprawdzę ph i jak jest ok to czy można taką podlewać? :D Takie pytanie na następny grow. Ale on dopiero we wrześniu albo październiku

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+