Macky Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Elegancko, coraz więcej paneli na forum 1
Plantator Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ładnie panie grubo to wygląda?. Z fartem do mety? 1
Rolnik Yoda Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 No i kolejny up. Dzisiaj dziewczynki mają równo 14 dzień flo i przełączyłem o 30 minut mniej. Ale zdjęć nie zdążyłem zrobić więc są z 12 dnia flo. Już od 4 dni świeci im 400W na panelu LED. no i chyba za tydzień dostaną 1 dawkę z zestawu BioTabs. Zapraszam do oglądania. Z 10 Panieniek zostało 8. 1 oddałem koledze a 2 okazała się być Anną Grocką
Listonosz Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 niezle niezle, panienki do tych laserow i stroboskopow wyciagaja rece jak na dobrej imprezie techno pozazdroscic i oby czas do konca polecial 3x szybciej. pozdr MistrzuYoda
Scooby-Doo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 @Yoda wszystko git Rozumiem , że liczysz flo od przełączenia a nie od preflowerów....
Rolnik Yoda Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 @Yoda wszystko git Rozumiem , że liczysz flo od przełączenia a nie od preflowerów.... Tak liczę od przełączenia. dziękuję.
jan.niezbedny Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 nie rozumiem poprzedniego wpisu: przejście z grow na flow powinno rozbić się w czasie gdy pr-flowery się pakażą czy jest jest dowolność np:14 -30dni wg wilekości /ilości pięter liści ? co jest słuszne? 1
Rolnik Yoda Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 Trzymasz na vegu tyle ile chcesz. Gdy przełączasz, wtedy skracasz czas na 11 godzin światła i 13 ciemni i zaczynasz liczyć dni na flo. Wtedy roślina myśli że zbliża się wiosna i zaczyna kwitnąć. Preflowery pojawiają się już od +,- 7 dni.
Scooby-Doo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 @Yoda co Ty ? jakie + , - 7 dni ? Nie ma na to reguły. Indukcja trwa nawet i 2 tygodnie. Ja zawsze filczę flo od pokazania się preflowerów nigdy od przełączenia. Bo jak pisałem wcześniej , niekażda roślina zaskakuje w tym samym czasie...
Rolnik Yoda Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja liczę od przełączenia bo liczę wszystkie naraz i tak jak napisałem spokojnie można się spodziewać preflowerów już około 7 dnia i tak było już w moim przypadku. Chodziło mi o to że nie ma sensu zaglądać wcześniej bo nic nie zobaczysz. Moje panienki maja 14 dni i mają już wszystkie. Wiem że nie wszystkie zaskakują w tym samym czasie ale trzeba robić tak żeby się trzymało kupy. Jak w takim razie liczysz żeby skracać czas, jak się okaże że masz 7 dni różnicy to co montujesz 2 namiot? hehe Gdy przychodzi czas zbiorów to obserwujesz trichomy ścinamy tak jak są już panny gotowe i nie musisz wszystkich na raz. Więc powiedz mi w czym problem bo nie kumam?.
Recommended Posts