Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Czekam na fotki bo regularnie tu zaglądam i porównuje do swoich automatów ;)

Teraz jest w Polsce dosyć tropikalna temperatura (przynajmniej u mnie), podlewasz częściej?

Czym jest spowodowane karłowacenie się roślin? Kiedyś czytałem chyba na forum ale kompletnie mi wyleciało... pewnie przez światło ale lepiej zapytać :D

pozdro i powodzenia!

Fotki będą w przeciągu 2-3 dni :)

A moje sie skarliły bo troche za długo eksmitowałem je na spota... po części moja wina, ale tak jak wyżej kolega napisał to nie są jakieś mega automaty :)

Nie podlewam częściej bo nie mam jak być na miejscu kiedy tylko chce :) Ale teraz jak będe nawodnie je mocnej bo szykują się upały mega tak jak mówisz

pozdroo!!

Opublikowano

WITAM

CHCIAŁBYM PRZEDSTAWIĆ KOLEJNY UP ROŚLINEK

PANIENKI DOSTAŁY DAWKĘ BIOBLOOM - TOP MAX - PK 13/14

ZOSTAŁY PODSYPANE ŚWIEŻĄ ZIEMIĄ.

DO TEGO ŚLIMAKOL,MRÓWKOZOL

DZIEN ZYCIA OKOŁO 44-45 DZIEŃ

gallery_36692_1127_377641.jpg

------------------------------------------------------------------

gallery_36692_1127_1247563.jpg

-----------------------------------------------------------

gallery_36692_1127_1499563.jpg

-------------------------------------------------------------------

gallery_36692_1127_513486.jpg

pozdrawiam wszystkich

• Upvote 5
Opublikowano

Scorp@ Jak nie dożyjesz jak już zamawiaj pechy na następny rok :D w sumie ,może lepiej poczekać na jakieś promo albo nowości :) noo niech rosną rosną czekam z niecierpliwością :)

Smaku@ A no dokładnie jakoś to leci :) nie jest to - to o czym myślałem ,ale i tak jest dobrze :) pozdrawiam!

Opublikowano

Toksyna@ Hmmm może dlatego,że dostały delikatny oprysk z Asahi przy przesadzaniu do donic.. nie mam pojęcia... ja używam BioBizz BioBloom i Top Max a na wega nawet nic nie miały :) , ale teraz jak będę to i tak dam samą wodę bo i tak im nie brakuje narazie niczego.

Opublikowano

Ganji Fan2@ Z tego co piszą to niby FishMix ma zastąpić BioGrow na OUT, więc na początku samym dostały małą dawkę ale niedługo się określiły,więc przestałem stosować i teraz jade na samym BioBloom i TopMax. Ostatnio tez zostaly troche przelane wodą na rozluźnienie :) i dostały minimalną dawkę PK 13/14 od Canny

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+