Dzik Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 boskie roślinki, święte zioło White Sugar już próbowałem, porył beret aż się zaskoczyłem philips master son-t green power, 2000K, 33300Lm
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 czekaj z tym WS do ok 30procent bursztynow a bedziesz bardziej zadowolony
Macky Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Dni panie kolego dni podawaj robiąc upa Elegancko
Dzik Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Dokładnie tyle co u pana maestro. Trudno to ogarnąć bo są klony i nasionka, a fp kiedy zmieniłem nie wiadomo. Kwitnąć też zaczęły różnie.
Scooby-Doo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 @Dzik - od przybytku głowa nie boli Co prawda więcej do ogarnięcia i do pilnowania , ale za to różnorodny smaczek ziółka....ehhhh Powodzonka
Plantator Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja Cię Dziku rozumie jak masz różne sorty w różnych miejscach wsadzane i o różnym czasie a do tego outy to pomyłki są spotykane?. Czasami ciężko ogarnąć jak się nie patrzy na kalendarz? tylko się patrzy na rośline jak ona się rozwija i do tego się wszystko dostosowuje a nie do kalendarza?.Najważniejszy progres?, doświadczenie i wyczucie. Pozdro?
Dzik Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Trudno powiedzieć czy ten growlog dotrwa do końca. Większość roślin stoi poza boxem. W boxie inna koncepcja.. Geny które muszą przetrwać. Ws od tygodnia poza boxem. Może ktoś się orientuje co to za demon? 2
Adi83 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Fajny ten WS a ten alien to nie mam pojęcia co to ale groźnie wygląda pozdro
Recommended Posts