Sasquatch Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Siema. Jak tam krzaki rosną jeszcze? Jakiś up by się przydał.
Soulfood Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Siema chłopaki Grow dobiegł końca, przez prace byłem strasznie zabiegany i ostało mi się też mało fotek w przeciagu kilku dni zrobie upa. Jeśli ktoś jest zainteresowany kompletnym namiotem z osprzętem to jest na sprzedaż w cenie 899 pln myślę że to dobry price. Mogę sprzedać go nawet przez allegro. Pozdrawiam i jeszcze tu wroce z ostatnimi fotkami sampli. Grow dał 210 g dobrego kwiatu którego już nie ma Auto Ultimate to odmiana bardzo komercyjna łatwa w uprawie i przede wszystkim stabilna. High który dawała był zdecydowanie w przewadze indica, ciężko siadał na płuco i nie nadawął się do użycia w ciągu dnia. AutoXtreme miał mały rozstrzał genetyczny, dawał energie i high rozluźniający lekki, można by było go palić bez końca bańka była mocna ale nie przeszkadzała w życiu,
Macky Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Gratuluję, sprzęt możesz wystawić w dziale giełda, i czekamy na końcowe fotki
Recommended Posts