Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

ładnie :) nie mogę się już doczekac tego leda. Ale dopiero 11 dni minelo od wysylki :/

LED całej roboty nie robi ;) Rosną całkiem ładnie bo CFLka 5500k daje radę ;)

A propos , albo mi się wydaje albo zaczynam widzieć zalążki preflower'ów.....czyżby ? Tak szybko ?.....

Opublikowano

LED całej roboty nie robi ;) Rosną całkiem ładnie bo CFLka 5500k daje radę ;)

Na pewno, ale bez LEDa nie mogę wystartować... Na trackingu pokazuje, że paczka jest już w holandii :) myslę, że tydzien i będzie :)

Opublikowano

@bart85 - najdłużej się schodzi na punkcie celnym w Wa-wie.Sama przesyłka z Chin idzie ok.7-10 dni reszta to urząd celny.

Tam paczka może spędzić czasem i dwa tygodnie :( ..........Kocham to nasze Państwo :Facepalm:

Opublikowano

Powitać.Przyglądając się dziś dość dokładnie.Moge stwierdzić , że jedna Rosjanka zaczyna się określać.Co do dugiej to musze jej dać jeszcze dzień lub dwa.

Do tej pory poleciały trzy podlania Hesi Root Complex , dwa opryski z Asahi SL a wczoraj po zgaszeniu lamp poszedł pierwszy oprysk z McCream.Podlewam rzadko , jakiś raz na 5-6dni.Dziś dorzuciłem jeszcze jedną swietlówkę PHILIPS T2 23w .

Sumując oświetlenie to 88w CFL + 46w LED.I tyle im musi wystarczyć do końca :)

Fotki za kilka dni.Po lekkim LST.

Opublikowano

Męcze?! Lst to Lst , nie zdechną. Warunki mają dobre.A jak masz inne zdanie? Masz prawo.Tylko nie pisz bzdet typu męczysz rośliny bo troche Cię ponosi ;)

A Dzięki hi2per  :) miłe słowo przy niedzieli jak znalazł ;)

Małe ładnie idą. Dziś już się trochę podnoszą.Dziś wieczorkiem oprysk z Asahi a jutro pierwsze papu do podlania.

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+