Scooby-Doo Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Coś mnie wzieło na kombinacje z rana. I nadłamałem łodyge większej z sióstr. Pękła trochę.Ale silna jest i pewnie sobie poradzi. Z racji tego up może się opóźnic o dzień lub dwa. Nie chcę dawać fot. jak obie panie nie będą w formie
SmakMaroca999 Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Odrosty z pierwszego pietra spokojnie mozesz obciac bo na nich tylko popcorn i tak urosnie ja bardziej wole automaty naginac niz lamac.Przed tym jak naginam lub lamie chwytam w palce to miejsce i wykonuje koliste ruchy lodyga nad palcami co sprawia robi sie wiotka w tym miejscu daje sie latwiej wygiac czy zlamac bez uszkodzenia .Pozdr! 1
Scooby-Doo Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Oko specjalnie dla Anonymous kilka fotek wrzucę jutro. Miałem zrobić fonem , ale nie mogłem ostrości złapać.
Scooby-Doo Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Opublikowano 11 Marca 2015 Powitać No dobra miał byc up to jest Siostra z pekniętą łodyga juz się naprawiła liście które klapły po wczorajszym kiepawym łamaniu juz się podniosły i nie widać złych oznak. Różnica we wzroście i w poochnięciu sióstr coraz bardziej widoczna. Teraz wyglądają jak matka i córka Matka ma 36 cm córka 30 cm. Tak poza tym chyba wszystko powoli do przodu. Dzień35 2
Gość DonOmen Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 masz rake do mj. widac ze im nic nie brakuje... 1
SmakMaroca999 Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 zdrowe kurduple Byle do przodu! 1
Recommended Posts