bart85 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 ładnie nie mogę się już doczekac tego leda. Ale dopiero 11 dni minelo od wysylki :/ 1
Scooby-Doo Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 ładnie nie mogę się już doczekac tego leda. Ale dopiero 11 dni minelo od wysylki :/ LED całej roboty nie robi Rosną całkiem ładnie bo CFLka 5500k daje radę A propos , albo mi się wydaje albo zaczynam widzieć zalążki preflower'ów.....czyżby ? Tak szybko ?.....
bart85 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 LED całej roboty nie robi Rosną całkiem ładnie bo CFLka 5500k daje radę Na pewno, ale bez LEDa nie mogę wystartować... Na trackingu pokazuje, że paczka jest już w holandii myslę, że tydzien i będzie
Scooby-Doo Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Opublikowano 18 Lutego 2015 @bart85 - najdłużej się schodzi na punkcie celnym w Wa-wie.Sama przesyłka z Chin idzie ok.7-10 dni reszta to urząd celny. Tam paczka może spędzić czasem i dwa tygodnie ..........Kocham to nasze Państwo
Scooby-Doo Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Opublikowano 20 Lutego 2015 Powitać.Przyglądając się dziś dość dokładnie.Moge stwierdzić , że jedna Rosjanka zaczyna się określać.Co do dugiej to musze jej dać jeszcze dzień lub dwa. Do tej pory poleciały trzy podlania Hesi Root Complex , dwa opryski z Asahi SL a wczoraj po zgaszeniu lamp poszedł pierwszy oprysk z McCream.Podlewam rzadko , jakiś raz na 5-6dni.Dziś dorzuciłem jeszcze jedną swietlówkę PHILIPS T2 23w . Sumując oświetlenie to 88w CFL + 46w LED.I tyle im musi wystarczyć do końca Fotki za kilka dni.Po lekkim LST.
Scooby-Doo Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 Lekkie LST zrobione.Panny troche położone na glebie w dniu 17 Dzień17 1
Scooby-Doo Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 Męcze?! Lst to Lst , nie zdechną. Warunki mają dobre.A jak masz inne zdanie? Masz prawo.Tylko nie pisz bzdet typu męczysz rośliny bo troche Cię ponosi A Dzięki hi2per miłe słowo przy niedzieli jak znalazł Małe ładnie idą. Dziś już się trochę podnoszą.Dziś wieczorkiem oprysk z Asahi a jutro pierwsze papu do podlania. 1
Recommended Posts