Gość Bio Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Dobra siateczka Będe obserwował Pozdrawiam BIO
mrtomasz Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 Dzień: 7 Tryb: FLO Dwie mniejsze roślinki wybiły bardziej do góry z tylu boxa, dodatkowo znalazłem 3 liście z czarnymi plamami i lekko pożółknięte (efekt przenawożenia?) Czy liscie u dolu, ktore nie widza prawie slonca, mozna wyciac, czy zostawic, by nie stresowac rosliny?
Macky Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Te rośliny co dorzuciłeś to nie napisałeś co to za odmiana lub przegapiłem... Wrzuć fotkę tych liści z problemem.
mrtomasz Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 @Anonymous - the doctor, tylko, ze pestki byly wrzucone pozniej i pozniej zaczely rosnac.. Lisci nie mam, wyrzucilem juz, ale wygladalo to tak: /admin - link wygasł/ Dodatkowo mam male przeklete muszki w boxie, ktore mnie niesamowicie wk..wiaja.. Czym mam spryskac roslinki, by zabic pasozyty ?
Macky Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Wygląda to na niedobór wapnia, prawdopodobnie zbyt wysokie EC, płukanie powinno pomóc. Ale jeżeli to stare liście ja bym się nie przejmował. Nigdy nie miałem problemu z szkodnikami ale są w sklepach ogrodniczych takie plastry do wieszania na latające szkodniki.
Gość hi2per Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 W dniu 22.02.2015 o 12:41, mrtomasz napisał(a): @Anonymous - the doctor, tylko, ze pestki byly wrzucone pozniej i pozniej zaczely rosnac.. Lisci nie mam, wyrzucilem juz, ale wygladalo to tak: /admin - link wygasł/ Dodatkowo mam male przeklete muszki w boxie, ktore mnie niesamowicie wk..wiaja.. Czym mam spryskac roslinki, by zabic pasozyty ? Canna Cure a co do wycinki, to poczekaj jeszcze tydzień i wyciachaj wszystko poniżej siatki - głównie chodzi mi o pre-flowery, bo ja tam jakieś 30-40% liści wiatrakowych poniżej siatki zostawiam, by w końcowej fazie miały z czego pobierać papu, a jak nie będą doświetlone, to i tak same odpadną... 1
mrtomasz Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Dzień: 13 Tryb: FLO Wilgotnosc: 40-50% Temperatura: 25-28 (dzień) 20-22 (noc) Które liście wyciąc, a które zostawic? 1
Recommended Posts