Rolnik Yoda Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 do wiekszych donic i to juz dawno.... ewidentny brak pozywki. jezeli przelaczyles juz na flo, to dawaj im green sensation+terra bloom od plagron Największa jest w 10 litrowej donicy to nie wiem czy ją znowu przesadzać?. Są dalej na weg. czym mam lać w takim razie sprawdziłem ph i maja 6,5 wszystkie. Jak kupię te nawozy co pisałem przedtem to będą dobre na tą sytuację i na ile mi wystarczą??
Gość joker Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 srodkowa panna po odginaj wszystkie galezie bo h*j wie jak mam ci to napisac nic nie przesadzaj !!! jezeli masz na weg to lej nawoz na weg do roslin zielonych
Rolnik Yoda Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 srodkowa panna po odginaj wszystkie galezie bo h*j wie jak mam ci to napisac Coś tam będę próbował, teraz widzę że jestem zielny w temacie
Macky Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Hehe każdy inaczej to i ja dodam swoje Przełączaj je już na kwitnienie. Wywal CFL i wal HPS. Na biotabsy to już za późno bo je musisz wymieszać w glebie przed zasadzeniem więc teraz taki zestaw może być: BIOBIZZ TRY-PACK INDOOR ZESTAW BOOSTERÓW I NAWOZÓW 3x250ML 1
Rolnik Yoda Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 Siemka Vito. HPS też jest podłączony to nie lepiej będzie jak w sumie będą 150 hps i 2x cfl 80 W??? zaraz dzwonie do sklepu i zamawiam zestaw. hehe mam nadzieję że chociaż na jointa zbiorę lol
Macky Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Można je zostawić jako dodatkowe doświetlenie
Rolnik Yoda Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nazwa Bonusa to Think Diffrent i CBD SkunkHaze z Dutch Passion.
Rolnik Yoda Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Siemka. Nie mogę dodać zdjęć bo padł mi telefon i dałem na gwarancję. Dzisiaj przełączam światło na 12/12. Po dodaniu nawozu z dużym Npk zrobiły się ładne i zdrowe, dlatego dałem im czas na przełączenie na flo.
Rolnik Yoda Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Oj kolego nie jestem pewien ale strzelał bym 50-60 doctor 40 afghan i 30. jutro sprawdzę bo już noc mają dziewczyny.
Recommended Posts