Jako porządkowy tego forum dbający o dobrą widoczność naszych treści w google dodałem do twojego tematu tagi.
Ogólnie temat ciekawy, osobiście omijam social media typu Facebook i Instagram ale temat mnie zaciekawił. Myślę że Polska społeczność z FB sama sobie zrobiła legalizację marihuany do stopnia sprzedaży 😂 Polska to jednak dziki kraj wpadający z jednej skrajności w drugą. Może tego typu zachowania napędzą drogę do legalnego zioła w Polsce
Od dawna czytam grupy o uprawie konopi na facebooku. Pośmiać się można bo same matołki tam głupoty piszą. Ale nie o tym chce pisać, Zauważyłem że strasznie dużo ludzi ogłasza się tam ze sprzedażą marihuany, takiej normalniej z thc nie jakiegoś shitu cbd. Jest tego dosłownie masę, wcinają się tacy w rozmowy z ofertami np. "miasto warszawa dobre ziółko" albo "dobry zielony brokuł" i takie tam, każdy wie o co chodzi. Sam nie kupowałem od takich ludzi ale ciekawe czy ktoś korzystał. I jak to możliwe że to po prostu działa. Obserwuję to zjawisko od wielu lat. Facebook ma to w dup** i Policja najwyraźniej też bo jak by się tym interesowali to by zgłaszali to do facebooka np. chcieli by pozyskać dane jak IP i by to było likwidowane, znaczy się konta takich osób. A tak nie jest i działa.
Macie zrzutkę z ekranu, na samym dole jest diler z facebooka:
Jak najszybciej jak tylko dadzą pierwsze znaki. Chce już bezbłędnie nowe postawić. Tu miałem start bez ph metra potem z nie działającym i z tego co się okazało połamały się przy lst dlatego tak długo im to idzie i nie za dobrze.
Recommended Posts