Scooby-Doo Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Masz tam "pały" jak mały cygan nogę Naprawdę wyglądają zajebiście Powodzonka do końca i happy harvest time 1
frycekoss Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Opublikowano 11 Lutego 2015 hehehe dobre z tym cyganem Niezłe szczyty Gratuluje. Tylko uważaj z wilgootnościa przy suszeniu żeby pleśń nie zaatakowała. cały czas chodzi wiatrak mieszający na 2 biegu więc myślę że pleśni nie zobaczę
frycekoss Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Opublikowano 12 Lutego 2015 Siema No to UP Dzień 86/65 FLO No to zaczynamy Jedna dochodzi szybciej , może to przez radykalny triming liści kiedyś tam Inne jeszcze się szronią , włoski jeszcze w wiekszości białe u tej największej.....mam nadzieje że dojdą wszystkie w tym samym czasie , bo trza będzie gdzieś to suszyć mam nadzieje że się podobąją moje damulki z tej jednej co najszybciej doszła wczoraj ściąłem 30gm mokrego ....i poszło na próbę się suszyć , chciałem wiedzieć jak będzie smakować ścięta wcześniej , wkońcu to mój pierwszy Raz , więc próbuję...... To by było na tyle dziś Pozdro wszystkim 1
frycekoss Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Opublikowano 12 Lutego 2015 a powiedz mi proszę jak to jest z tymi przytopowymi które wystają z topów czy ja je mam urywać równo z topem czy one juz mogą zostać , wszystkie które moje nożyczki dosięgły ku łodydze są obcięte ale te wrośnięte w topy ....co z nimi , pozbyć się ich czy zostają już tak jak jest ?
Macky Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Liście powinno się wycinać jak najdokładniej, najlepiej zaglądać do topa i wycinać razem z łodygą liścia ale... można je też po prostu przyciąć z wierzchu i też będzie dobrze Powycinaj sobie jednego dużego topka tak dokładniej i później będziesz miał porównanie jakościowe
frycekoss Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Opublikowano 12 Lutego 2015 To tak właśnie wczoraj zrobiłem tam gdzie mogłem zajrzeć tam wyciąłem z łodygą ....ale są miejsca gdzie niema mowy nawet zajrzeć ....ale ok dzięki za podpowiedz , postaram się powycinać je najdokładniej jak tylko będę mógł
SmakMaroca999 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Super wiezowce bedzie piekny wynik.Pozdr!
Recommended Posts