Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

No to pierwsze koty za płoty , szafa pierwszy raz pomalowana (emalia matowa Śnieżka) 
Pytanie kieruje do Vito  :D 

Ile zrobić wywietrzników i gdzie najlepiej ? chodzi mi o te przez które będzie wlatywało świeże powietrze....

szafa gra :D

co prawda dopiero w trakcie kompletowania ;)

Nasiona:  4x white widow x big buda  & 1x mass monster (holenderskiskun) 
Oświetlenie: LUMATEK 400W / cooltube f125 38/48cm

Nawadnianie: -
Namiot: szafa 50x90x160cm
Podłoże: soon
Nawozy: soon
Wentylacja: PK 125 MES 420m3/h
Dodatkowe info : 

Opublikowano

no to zrobie z 3 może 4 konkretne na tylniej ściance bo jak zrobie po bokach to mi będzie widać świecące światło w środku :/ no chyba że jest na to jakiś patent ? 

ps. post poprawiony mam nadzieje że bez zastrzeżeń ;)

Opublikowano

oczywiście że się posłucham i kupie   Biobizz Light Mix i nawozy BioTabs  :D

jeszcze co do tych otworów starczą te 3 , 4 jak napisałem wyżej ? bo chodzi mi o światło które będzie widoczne jesli zrobie po bokach.... ???

Opublikowano

Witam jako że pierwsze zakupy zrobione :D 

kieruje pytanie czy moge filtr umieścić jak na rysunku A aby powietrze wylatywało przez filtr na samym końcu ?? czy musi być on w środku i powietrze musi być przez niego pierw zasysane ?? gallery_41975_859_154045.jpggallery_41975_859_124641.jpg

Opublikowano

Ja mam tak jak na rysunku B z tym że wentylator mam wstawiony pomiędzy filtr a cooltube, zaraz przed ct.

PS. jeszcze taka uwaga ode mnie, wydaje mi się że 400w na taką szafkę to trochę za dużo, proponuję 250w.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+