Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

No to pierwsze koty za płoty , szafa pierwszy raz pomalowana (emalia matowa Śnieżka) 
Pytanie kieruje do Vito  :D 

Ile zrobić wywietrzników i gdzie najlepiej ? chodzi mi o te przez które będzie wlatywało świeże powietrze....

sml_gallery_41975_859_125064.jpg

szafa gra :D

co prawda dopiero w trakcie kompletowania ;)

Nasiona:  4x white widow x big buda  & 1x mass monster (holenderskiskun) 
Oświetlenie: LUMATEK 400W / cooltube f125 38/48cm

Nawadnianie: -
Namiot: szafa 50x90x160cm
Podłoże: soon
Nawozy: soon
Wentylacja: PK 125 MES 420m3/h
Dodatkowe info : 

Opublikowano

no to zrobie z 3 może 4 konkretne na tylniej ściance bo jak zrobie po bokach to mi będzie widać świecące światło w środku :/ no chyba że jest na to jakiś patent ? 

ps. post poprawiony mam nadzieje że bez zastrzeżeń ;)

Opublikowano

oczywiście że się posłucham i kupie   Biobizz Light Mix i nawozy BioTabs  :D

jeszcze co do tych otworów starczą te 3 , 4 jak napisałem wyżej ? bo chodzi mi o światło które będzie widoczne jesli zrobie po bokach.... ???

Opublikowano

Witam jako że pierwsze zakupy zrobione :D 

kieruje pytanie czy moge filtr umieścić jak na rysunku A aby powietrze wylatywało przez filtr na samym końcu ?? czy musi być on w środku i powietrze musi być przez niego pierw zasysane ?? gallery_41975_859_154045.jpggallery_41975_859_124641.jpg

Opublikowano

Ja mam tak jak na rysunku B z tym że wentylator mam wstawiony pomiędzy filtr a cooltube, zaraz przed ct.

PS. jeszcze taka uwaga ode mnie, wydaje mi się że 400w na taką szafkę to trochę za dużo, proponuję 250w.

screenshot_90.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+