MissM Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Dziś miałam przyjemność spróbować tej odmiany.. miodzio, powodzenia!
Scooby-Doo Opublikowano 23 Października 2014 Autor Opublikowano 23 Października 2014 PannoM Wielkie Dzięki Mam nadzieje ,że się nic nie wydarzy przykrego po drodze. W niedziele postaram się dodać troszkę fotek. Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 Dzięki Vito. Też wydaje mi się, że jest OK. Ciekawe ile pociągnie ? Producent zachwala , że dojdzie w 65 dni (w co wątpię). Więc myśle , że jeszcze jakieś 3 tygodnie i będzie OK. Zapraszam do komentowania.
Scooby-Doo Opublikowano 28 Października 2014 Autor Opublikowano 28 Października 2014 Moja mała puchnie jak należy.Kilka dni temu ostatni raz zapodałem nawozy mineralne (TerraBloom i 13/14).Teraz kilka podlań samym HesiBoostem z wodą.A za tydzięń do końca "only" H2O). Fajnie by było o jakies komenty czy coś bo.... ....troszkę lipa zakładać GL dla samego siebie
Ambasadorka Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Ogląda go wiele więcej osób niż myślisz, a nie każdy chce pisać w temacie ot to 1
Scooby-Doo Opublikowano 28 Października 2014 Autor Opublikowano 28 Października 2014 @Ambasadorka Dzięki za słowa pocieszenia
Scooby-Doo Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 Mała puchnie w oczach. Zapach przepiękny regularne podlewanie HesiBoostem spowodowało , że aż czuć melasę w powietrzu. A topy są tak posypane "cukrem" , że aż błyszczą 31go gdy pyknie jej 60dzień wrzucę fotki ,ale tym razem zrobione aparatem (nie fonem jak te ostatnie). Teraz z perspektywy czasu mogę szczerze i gorąco polecić tanie LEDy z eBay'a(UK).E27 50W GrowLight daje radę jak cholera ! Na następny grow planuję dokupić taką samą tylko ciut mocniejszą 80w.
Recommended Posts